«Να αναπληρώσουμε το κενό»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο στην Πυλαία τον Πανελευσινιακό και ο Σούλης Μαρκόπουλος γνωρίζει το γεγονός ότι η ομάδα της Ελευσίνας μετά την αλλαγή προπονητή έχει βρει τον δρόμο της.

Ο έμπειρος κόουτς στάθηκε και στον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Χαραλαμπίδη, τονίζοντας ότι πρέπει να καλύψουν και το κενό του, καθώς ήταν ένας πολύ σημαντικός για την ομάδα παίκτης.

«Η Ελευσίνα είναι πολύ αξιόλογη ομάδα που προσπαθεί να βρει το δρόμο της. Είχε ορισμένα άτυχα αποτελέσματα από το ξεκίνημα της σεζόν. Ήρθε η αλλαγή προπονητή και ορισμένα αποτελέσματα όπως η νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά και η εκτός έδρας με τα Τρίκαλα, τα οποία δείχνουν ότι βρίσκεται πλέον σε έναν διαφορετικό δρόμο και θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι τους. Θα πρέπει να μην τους αφήσουμε να επιβάλλουν το ρυθμό τους, αλλά να παίξουμε σύμφωνα με το δικό μας πλάνο, να μην επιτρέψουμε τον αιφνιδιασμό και τα σουτ έξω από τη γραμμή των τριών πόντων».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Χαραλαμπίδη: «Έχουμε μία πολύ σοβαρή απουσία με τον αρχηγό μας. Είναι κάτι που δεν θέλεις ποτέ να συμβεί, αλλά τώρα που συνέβη θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αναπληρώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το κενό που αφήνει ο Κώστας, που εκτός από αρχηγός της ομάδας είναι κι ένας παίκτης που μας δίνει πάρα πολλά σε πολλούς τομείς μέσα κι έξω από το γήπεδο».