Υπογράφει και… θα δούμε

Ο κύβος ερρίφθηκε και από μέρα σε μέρα, ο ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει το πρώτο του απόκτημα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Δεν πρόκειται για πρωτοκλασάτο παίκτη, αλλά για τον 24χρονο Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος έπεισε τον Αναστασιάδη ότι έχει τα φόντα να σταθεί στην Σούπερ Λιγκα και θα υπογράψει για 2.5 χρόνια με τον ΠΑΟΚ.

Αυτές τις μέρες ο μάνατζερ του Παπαγιαννόπουλο είναι εκτός Ελλάδας και στον ΠΑΟΚ περιμένουν να επιστρέψει για τις τελικές συζητήσεις για το οικονομικό, στο οποίο πάνω – άκρη, υπάρχει μια σύγκλιση. Αν ο 24χρονος στόπερ δεν ζητήσει τον ουρανό με τ΄ άστρα, θα υπογράψει.

Βέβαια, το ότι θα υπογράψει, δεν σημαίνει και πως θα παίξει στον ΠΑΟΚ.

Σε πρώτη φάση, ο Παπαγιαννόπουλος θα συμμετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και γύρω στις 20 Ιανουαρίου θα αποφασιστεί αν θα μείνει στην ομάδα ή θα δοθεί δανεικός.

Μέχρι τότε θα έχει την ευκαιρία να δείξει αν όντως μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον ΠΑΟΚ ή θα αποκτηθεί κάποιος άλλος κεντρικός αμυντικός,, μεγαλύτερης αξίας, και ο “Σουηδός” θα πάει δανεικός.

Υπενθυμίζεται ότι με το ίδιο σκεπτικό είχε αποκτηθεί τον Ιούνιο και ο Μυστακίδης, ο οποίος δόθηκε δανεικός στον Πιερικό, κι απ΄ ότι φαίνεται, εκεί θα μείνει.