Αλλαλούμ, εκτός με Αστέρα ο Κάτσε

Η δυνατότητα που δίδεται στις ομάδες να επιλέγουν σε ποια παιχνίδια θα εκτίσουν τις ποινές από κίτρινες κάρτες οι παίκτες τους, κάτι που δεν συμβαίνει σε κανένα σοβαρό πρωτάθλημα, οδήγησε σε ένα αλαλούμ στην περίπτωση της τιμωρίας του Έργκους Κάτσε.

Ο Αλβανός μέσος είχε συμπληρώσει 4 κάρτες πριν την αναβολή των πρωταθλημάτων και είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, που επρόκειτο να γίνει την προηγούμενη Κυριακή, πριν το ταξίδι στο Μινσκ.

Από την ώρα που η αγωνιστική αναβλήθηκε, δημιουργήθηκαν ερωτηματικά, τι θα γίνει με τον Κάτσε και την ποινή του.

Τελικά, όπως έκανε γνωστό η Λίγκα πριν από λίγο, ο Αλβανός μέσος θα εκτίσει την ποινή του οριστικά στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που θα γίνει τον Ιανουάριο και φυσικά, μπορεί να παίξει την Κυριακή με τον Πανθρακικό.

To ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Λεοζίνιο της Καλλονής που είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την Βέροια για την 11η αγωνιστική που αναβλήθηκε, και στην περίπτωση του Ματίας Σάντσες του Λεβαδειακού, που δηλώθηκε στο παιχνίδι με την Νίκη Βόλου. Και οι τρεις παίκτες, δεν θα παίξουν, λοιπόν, στους αγώνες της 11ης αγωνιστικής, σε ενάμιση μήνα…