Σαφές μήνυμα ΠΑΟΚ σε Κατσικά – Τσανδάρη

Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Κατσικά και τον Φάνη Τσανδάρη είναι σε εξέλιξη, η αλήθεια είναι πως έχουν τραβήξει αρκετά και στην Τούμπα είναι αποφασισμένη να μην μπουν σε μια διαδικασία ατέρμονων συζητήσεων μέχρι να πάρουν οι παίκτες αυτά που ζητούν, αλλά να θέσουν τελεσίγραφο στους δύο ποδοσφαιριστές. Ή συμφωνούν μ΄ αυτά, που τους προτείνει ο ΠΑΟΚ ή μένουν μ΄ αυτά τα συμβόλαια, που ήδη έχουν κι όταν λήξουν, παίρνουν τον δρόμο που θεωρούν καλύτερο για τους ίδιους…

Σε ότι αφορά τον Κατσικά, το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος, και ο ΠΑΟΚ του προτείνει αύξηση, για να φτάσει στις 150.000 ευρώ το χρόνο συν τα μπόνους. Ο Κατσικάς πιστεύει ότι αξίζει παραπάνω, στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι αυτά τα χρήματα είναι καλά για την αξία και την προσφορά του. Συμβόλαια με 150.000 ευρώ το χρόνο, δίνουν στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, καμιά άλλη ομάδα.

Σε ότι αφορά τον Τσανδάρη, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016 κι ο ΠΑΟΚ θέλει να τον επιβραβεύσει για την εξέλιξή του και του πρότεινε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, καθώς μέχρι τώρα παίρνει λίγα χρήματα. Ο ΠΑΟΚ του πρότεινε 60.000 ευρώ το χρόνο συν τα μπονους, αλλά το ποσό φάνηκε λίγο στον ίδιο και στον μάνατζέρ του. Μάλιστα, το μήνυμα που έστειλε ο ΠΑΟΚ στον Τσανδάρη είναι πως, όπως τώρα συζητούν για αύξηση των αποδοχών του ενώ έχει συμβόλαιο, αυτό μπορεί να γίνει και μελλοντικά, εφόσον κριθεί ότι αξίζει περισσότερα από τα 60.000 ευρώ το χρόνο.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει μια ακόμη επαφή με τους εκπροσώπους των δύο παικτών, κι αυτό που βγαίνει από τον ΠΑΟΚ, είναι πως αν αρνηθούν αυτά τα συμβόλαια, θα μείνουν μ΄ αυτά που έχουν.