“Είμαστε δύσκολα”

Το δύσκολο τς κατάστασης για τον Άρη παραδέχθηκε ο Δημήτρης Σουνάς, ωστόσο τόνισε πως όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, αυτός και οι συμπαίκτες του θα συνεχίσουν να παλεύουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

“Πιέσαμε σε αυτό το ματς, κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και δεν πήραμε το τρίποντο. Σε αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε είμαστε πολύ δύσκολα. Εμείς θα κοιτάξουμε σε όσες αγωνιστικές έχουν μείνει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ότι μπορέσουμε”.

Για το αν τους «έπνιξε» το άγχος: “Ολα παίζουν ρόλο στον ποδοσφαιριστή. Στα τελευταία λεπτά πιέσαμε όμως η τύχη μας γύρισε την πλάτη και δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα κοιτάξουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Μπάμπη Οικονομόπουλου:

“Θέλαμε να μπούμε δυνατά στο ματς και δημιουργήσαμε μία καλή
ευκαιρία με τον Κουσίδη. Αν έμπαινε αυτό το γκολ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν παίξαμε καλά, δεν πήγαμε καλά, όμως προσπαθήσαμε. Το τι έφταιξε και δεν πήραμε τη νίκη θα το δει ο προπονητής”.

Για το αν επηρεάστηκαν από τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά: “Καλώς ή κακώς παίζουμε σε μία μεγάλη ομάδα και έπρεπε να ξεχάσουμε το παιχνίδι στην Κρήτη. Έπρεπε να μπούμε στο παιχνίδι για να το κερδίσουμε. Εμείς πιστεύαμε και πιστεύουμε. Θα φανούν όλα. Ποιος μας απαγορεύει να πάμε μέσα στον Παναθηναϊκό και να κερδίσουμε; Δεν μπορώ να πω ότι δεν γίνεται. Αν θέλουν κάποιοι να μας στερήσουν τις ελπίδες που έχουμε καλό θα ήταν να σταματήσουν εδώ. Οι κακές ενέργειες που κάνουν απέναντι μας μόνο κακό μας κάνουν. Εμείς θα κοιτάξουμε τη συνέχεια. Οφείλουμε να παλέψουμε γιατί φοράμε τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας. Δεν μπορούμε να προδώσουμε την ιστορία αυτής της ομάδας παρατώντας τις όποιες ελπίδες έχουμε. Μας στηρίζει ο κόσμος και όλοι οφείλουμε να παλέψουμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση”.