«Χακόμπο, μην πλησιάζεις»

O Χακόμπο… υποτροπίασε στην Τενερίφη, τα έσπασε με τους νησιώτες και ετοιμάζεται να φύγει κι από εκεί, με την προοπτική να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, αλλά… δεν του τα είπαν καλά! Ούτε του ίδιου, αλλά ούτε και της Τενερίφης, διότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να συναινέσει στη λύση του συμβολαίου τους και πολύ περισσότερο, να τον δεχτεί πίσω στη Θεσσαλονίκη.

Ο προβληματικός Ισπανός (που με εισήγηση του Γεωργιάδη ανανέωσε το συμβόλαιό του για 3 χρόνια με διπλάσιες αποδοχές σε σχέση με την πρώτη σεζόν, σε ένα από τα εγκλήματα, οικονομικά και μη, που έχουν γίνει την προηγούμενη διετία στον ΠΑΟΚ) μίλησε με ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να ανιχνεύσει τις προθέσεις τους, αλλά ενημερώθηκε πως είναι ανεπιθύμητος στη Θεσσαλονίκη.

“Ή μείνει εκεί που είσαι, ή έλα να λύσουμε το συμβόλαιο, ή βρες ομάδα και πήγαινε όπου θέλεις” ήταν το μήνυμα που πήρε.

Οικονομικό θέμα δεν τίθεται, καθώς ότι και να γίνει μέχρι τον Ιούνιο, ο ΠΑΟΚ δεν θα επιβαρυνθεί περισσότερο. Τα ίδια θα πληρώσει. Το θέμα είναι πως τον Ισπανό δεν τον θέλουν μέσα στα πόδια τους στην Τούμπα.

Στην προκειμένη περίπτωση, το πάνω χέρι στην υπόθεση το εχει ο ΠΑΟΚ. Διότι αν ο ΠΑΟΚ δεν υπογράψει, δεν λύνεται το συμβόλαιο του Ισπανού με την Τενερίφη, πριν το καλοκαίρι…