Εννιά του ΠΑΟΚ στην Εθνική!

Της Αναστασίας Σπύρτου

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά εννιά παίκτες του ΠΑΟΚ κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην προπόνηση του Βορείου Κλιμακίου της Εθνικής Ανδρών Χάντμπολ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (20/11) στη Μίκρα.

Οι Τσίλης, Νικολαϊδης, Παλάσκας, Τσεσμετζίδης, Κεσίδης, Θ. Κωστακίδης, Πετρίδης, Γουργούμης και Μπουκοβίνας θα δώσουν το παρόν στο μονοήμερο καμπ της Εθνικής, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 13:00 -15:00 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα. Ενώ τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 – 13:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού ΝΦ θα διεξαχθεί η αντίστοιχη προπόνηση Νοτίου Κλιμακίου της Εθνικής Ανδρών.

Οι υπόλοιποι παίκτες, που κλήθηκαν είναι:

Βόρειο κλιμάκιο: Π. Κωστακίδης, Δραγκόλας, Μιχαηλίδης, Ζλατάνος (Φίλιππος Βέροιας), Δέσπος, Καφαντάρης (ΧΑΝΘ), Παπαδόπουλος (Δράμα), Κράλλης (Αερωπός Έδεσσας).

Νότιο κλιμάκιο: Κραμαστιώτης, Σιμιτσής, Λοίζος, Πασσιάς, Μαστορογιάννης, Κυπραίος, Ανανιάδης (Διομήδης Άργους), Γεωργιάδης, Νικολαϊδης, Κατσίκης (ΑΕΚ), Συγγάρης, Ντούνης, Αραπακόπουλος (ΑΣΕ Δούκα), Χάλαρης, Τσακνής (ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ), Χατσίκας, Μυλωνάς (Αναγέννηση Βύρωνα), Χερουβείμ (Ποσειδώνας

Τιμούν τους Καφφάτο και Ζαραβίνα

Μετά από πρόταση του γραφείου Τύπου της ΟΧΕ, το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου αποφάσισε να τιμήσει τους Ολυμπιονίκες Γιώργο Ζαραβίνα και Δημήτρη Καφφάτο για την πολυετή προσφορά τους στο άθλημα του χάντμπολ στην μεγάλη γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί για 61η χρονιά και θα βραβευθούν οι κορυφαίοι του 2014.

Η τιμητική αυτή βράβευση στους δύο αθλητές, που ολοκλήρωσαν την καριέρα τους, στο τέλος της περσινής σεζόν, αποτελεί πολύ σημαντική διάκριση για το χάντμπολ, σε μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις, διαχρονικά, του ελληνικού