“Κούτσια”: Μας έσφιξε τα λουριά

Θετικό χαρακτήρισε τον βαθμό που πήρε ο ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Βασίλης Κουτσιανικούλης με δηλώσεις του στην NOVA

Αναλυτικά:

“Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο ματς λόγω των απουσιών που είχαμε. Ξέραμε ότι θα είχαμε πίεση γιατί ήταν πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τον Άρη. Πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός και συνεχίζουμε”.

Για το πλάνο του ΟΦΗ: “Εγώ δεν ήξερα ότι θα γίνουν αυτές οι αλλαγές. Βγήκαμε όλοι για ζέσταμα. Στο τέλος αποφασίστηκε να μην ξεκινήσει ο Παπάζογλου γιατί είχε πυρετό κάποιες μέρες όμως τελικά ξεκίνησε”.

Για την πορεία του ΟΦΗ: “Σίγουρα έχουμε κάνει μία αρκετά καλή πορεία και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο αν εξαιρέσουμε
την επίθεση αφού πέρυσι βάζαμε περισσότερα γκολ. Στην άμυνα κρατάμε το μηδέν και στα κρίσιμα παιχνίδια πετυχαίνουμε τα γκολ”.

Για το αν είναι στόχος η 6η θέση: “Στόχος  μας ήταν από την αρχή η παραμονή στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, αν εξασφαλίσουμε την παραμονή σκεφτόμαστε και την 6η θέση. Σίγουρα έχουμε και τον ημιτελικό και θέλουμε να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο και να πάμε στον τελικό”.

Για τη φετινή του χρονιά στον ΟΦΗ: “Φέτος ξεκινήσαμε διαφορετικά τη χρονιά με καινούργιους παίκτες και με στόχο να κάνουμε μια καλή πορεία. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει να κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα”.

Για τον Σα Πίντο: “Από την πρώτη στιγμή μας έσφιξε τα λουριά. Πάρα πολλή προπόνηση και δουλειά. Ήταν δύσκολο για εμάς στην αρχή αλλά με τη σωστή δουλειά τα καταφέραμε”.