«Μας έγινε μπούμερανγκ η Τούμπα»

Μετά από 9 αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ έχει 22 βαθμούς και υποδέχεται αύριο τον Πανθρακικό στην Τούμπα. Μέχρι τώρα, στο πρωτάθλημα έχασε μόλις 5 βαθμούς, όλους μέσα στην έδρα του! Η ισοπαλία με την Καλλονή και η ήττα από τον Παναθηναϊκό είναι οι μοναδικές απώλειες του ΠΑΟΚ φέτος κι αυτές τις θυμάται καλά ο Άγγελος Αναστασιάδης, που μίλησε ως είθισται, παραμονές αγώνων στην κάμερα της Nova…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ :

Για την Ευρώπη : “Είχαμε έναν στόχο την Πέμπτη, επιτεύχθηκε κι άσχετα από το άλλο αποτέλεσμα, εμείς πάλι να κερδίσουμε στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας πρέπει, για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Τώρα έχουμε τον Πανθρακικό, μόνο αυτόν σκεφτόμαστε. Προερχόμαστε από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα στην έδρα μας, και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε πέντε βαθμούς χαμένους, όλους στην Τούμπα. Για μας γίνεται μπόυμερανγκ η Τούμπα”.

Για το τι περιμένει από την ομάδα του : “Αυτά που ζητάμε από το καλοκαίρι, δεν αλλάζει τίποτα. Όταν ξεφεύγουμε, φαίνεται από το αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε απλά αυτοί, που πρέπει να είμαστε. Είναι πολύ κοντά οι ώρες, ο χρόνος είναι αδυσώπητος, παίξαμε την Πέμπτη το βράδυ, έχουμε ταξίδια, παίζουμε την Κυριακή. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Τον Πανθρακικό τον είδαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα τον ξαναδούμε”.