Ρόκα: Νίκη στην Τούμπα

Ιδιαίτερα ενθουσιώδης στις δηλώσεις του ο Εμάνουελ Ρόκα, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο οποίο ντεμπουτάρει στον πάγκο του Πανθρακικού.

Αναλυτικά είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε αρκετά καλή στιγμή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού στο παρελθόν ήταν στην κορυφή ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Είναι σε καλή θέση ψυχολογικά και από βαθμολογικής θέσης. Έχουν πνεύμα νικητή. Θα είναι ο πρώτος μου αγώνας ως προπονητής του Πανθρακικού και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον δυσκολέψουμε μέσα στην Τούμπα. Δεν έχω άγχος, αλλά για να κάνω καλύτερο το ντεμπούτο μου θα ήθελα να κερδίσω τον ΠΑΟΚ.

Για την διακοπή είπε: «Δεν σταματήσαμε μόνο εμείς, αλλά και ο ΠΑΟΚ σταμάτησε, παρότι έχει υποχρεώσεις για το Europa League.

Για τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που άλλαξε σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ήταν μία ομάδα που πρόσεχε πίσω, αλλά οι όποιες φάσεις ερχόντουσαν από ατομικές ενέργειες. Τώρα έχει περισσότερες επιλογές στην επίθεση.

Για την δική του ομάδα δήλωσε: «Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες. Δεν θα δούμε πολλά καινούργια πράγματα από τον Πανθρακικό. Θα δείτε κάποια βασικά πράγματα στην επίθεση και την οργάνωση της ομάδας.

Τέλος για το αυριανό ματς δήλωσε: «Σε όλα τα αθλήματα έχουμε ως στόχο τη νίκη, από τη στιγμή που κάνουμε πρωταθλητισμό και μιλάμε για επαγγελματίες.