Τη χάσαμε τη μπάλα…

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στον ελληνικό αθλητισμό, δείγμα του ότι έχει χαθεί η μπάλα. Έχουμε φτάσει σε σημείο να θεωρείται… ύποπτο και μυστήριο, που μια ανυποψίαστη ομάδα καλεί κόσμο στο γήπεδο, για να δει ένα παιχνίδι!

Συνέβη στο παιχνίδι Άρης – Ορεστιάδα, που έγινε χθες στη Μίκρα για την 6η αγωνιστική της Α1 του Βόλεϊ.

Την παραμονή του αγώνα, η ομάδα του Έβρου, που επέστρεψε φέτος στην μεγάλη κατηγορία και έχει παράδοση στο άθλημα, κάλεσε στους Εβρίτες της Θεσσαλονίκης να βρεθούν στο κλειστό της Μίκρας για να δουν το παιχνίδι και να την στηρίξουν.

Αυτή η ανακοίνωση, θεωρήθηκε ύποπτη από την διοίκηση του Άρη, που απάντηση με ανακοίνωση, θυμίζοντας στην ομάδα του Έβρου ότι δεν έχει πάρει εισιτήρια για τους οπαδούς της.

Η απάντηση της Ορεστιάδας, λίγες ωρες πριν το παιχνίδι, θαυμάστε την χωρίς άλλα σχόλια…

«Είναι γνωστό ανά την Ελλάδα ότι ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας δεν διαθέτει οργανωμένους οπαδούς, αλλά πολυπληθείς αγνούς φίλους του βόλλευ οι οποίοι με τις οικογένειες τους σπεύδουν στα γήπεδα στα οποία αγωνίζεται η ομάδα μας. Έτσι λοιπόν δεν υπήρχε λόγος ο Α.Ο.Ορεστιάδας να ζητήσει εισιτήρια, είναι γνωστή η εκτίμηση προς το  TAA Άρης και γι αυτό το λόγο η φιλοξενία στα φιλικά προετοιμασίας στην Ορεστιάδα ήταν άριστη, έτσι λοιπόν ο Α.Ο.Ορεστιάδας ζητάει από την γηπεδούχο ομάδα να λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να προστάτεψε τον φίλαθλο κόσμο.
Υ.Γ: Όπως και με όλες τις ομάδες που αγωνίζεται αντίπαλος ο Α.Ο.Ο έτσι και με την ομάδα του Άρη θα επιτραπεί κανονικά η είσοδος των φίλων του στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας μιας και είναι πάγια τακτική της ομάδας μας η ύπαρξη φίλων και των δύο ομάδων σε αθλητικά γεγονότα».