Περιμένουν τον… Σαββίδη

Μετά τον τραυματισμό του Κώστα Χαραλαμπίδη, που ήταν ένα σοκ για όλους, η ζωή συνεχίζεται, ο 38χρονος γκαρντ προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι κι ο ΠΑΟΚ να δει τι θα κάνει…

Η σκέψη για απόκτηση ενός παίκτη για το διάστημα των 3-4 μηνών που θα λείψει ο Χαραλαμπίδης, είναι δεδομένη, η έρευνα αγοράς έχει ξεκινήσει, ωστόσο οριστική απόφαση δεν υπάρχει ακόμη. Στον ΠΑΟΚ σκέφτονται και το οικονομικό, καθώς τα πράγματα είναι οριακά και σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, τις ανάσες τις δίνει ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ που είναι κοντά και στην ΚΑΕ (κι εφόσον ο έλεγχος των οικονομικών δεν βγάλει εκπλήξεις, μάλλον θα έρθει πιο… κοντά) βοηθά κατά καιρούς οικονομικά, κυρίως πληρώνοντας τις δόσεις στην εφορία κι αυτή την εποχή η ΚΑΕ είναι λίγο… στενά, καθώς υπάρχουν υποχρεώσεις προς την εφορία. Εφόσον ο Σαββίδης βοηθήσει και πάλι οικονομικά, θα υπάρχει ο “αέρας” για να αποκτηθεί ένας αξιόλογος παίκτης για να καλύψει το κενό, που προέκυψε και να αντέξει ο ΠΑΟΚ στα τρία μέτωπα που συνεχίζει.

Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ζιελόνα Γκόρα στο PAOK SPORTS ARENA, ο Σαββίδης εμφανίστηκε στο γήπεδο στα τελευταία λεπτά και μετά το παιχνίδι, είχε ένα τετ-α-τετ με τον Σούλη Μαρκόπουλο, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

“Μην ανησυχείς, ότι χρειαστείς, εδώ είμαστε” είπε ο Σαββίδης στον προπονητή του ΠΑΟΚ σύμφωνα με… αυτήκοους μάρτυρες.