Πως να φύγουν και που να πάνε…

Από τον Μάιο το θέμα υφίσταται, ποιος δεν θυμάται ότι είχαν κληθεί μία βδομάδα πριν τους υπόλοιπους για να… καλύψουν το χαμένο έδαφος!

Μαντούρο και Μάρτενς είναι σαφές ότι δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Άγγελου Αναστασιάδη, ο Μαντούρο όταν δεν είναι τραυματίας είναι στους… επιλαχόντες, ο Μάρτενς ακόμη και με πολλές απουσίες, δεν παίζει ούτε αλλαγή…

Αν και οι δύο εμφανίζονταν ένα πρωί στην Τούμπα και ζητούσαν να φύγουν, στον ΠΑΟΚ θα έκαναν πάρτι, αλλά που τέτοια τύχη!

Και οι δύο αποκτήθηκαν πέρσι τέτοια εποχή κι επέγραψαν συμβόλαια μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Ήταν τα τελευταία παράλογα συμβόλαια που υπέγραψε ο ΠΑΟΚ και ουσιαστικά “ανάγκασαν” τον Σαββίδη να πατήσει φρένο, και να πάει σε άλλη κατεύθυνση το καλοκαίρι.

Ο Μαντούρο παίρνει από τον ΠΑΟΚ περισσότερα από 500.000 ευρώ το χρόνο, ενώ ο Μάρτενς παίρνει περίπου 700.000 ευρώ! Μεγάλα ποσά, όχι μόνο για την αξία και την προσφορά τους, αλλά γενικώς για τον ΠΑΟΚ.

Αν τα συμβόλαια αυτά βγουν από το μπάτζετ, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε σήμερα να αξιοποιήσει τα χρήματα που θα περίσσευαν πολύ καλύτερα, αλλά αυτή την εποχή, δεν είναι στο χέρι του. Οι παίκτες είναι αυτοί που έχουν το πάνω χέρι, αμφότεροι είναι επαγγελματίες, χωρίς να δίνουν το παραμικρό δικαίωμα, και φυσικά, με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να βρουν αυτά τα χρήματα στην ηλικία και στην κατάσταση, που είναι, είναι πολύ δύσκολο να αποχωρήσουν χωρίς να αποζημιωθούν…

Το θέμα “Μαντούρο & Μάρτενς” θα συζητιέται αρκετά μέχρι τις 31 Ιανουαρίου…