«Καλύτεροι μέρα με τη μέρα»

Την προσπάθεια των παικτών του εξήρε για μία ακόμη φορά ο Πάουλο Κάμπος στις δηλώσεις του. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Αρη τόνισε επίσης το γεγονός ότι η ομάδα του στα τελευταία τέσσερα ματς δεν έχει δεχθεί γκολ.

Στην αρχική τοποθετησή του επεσήμανε: «Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ξέραμε ότι θα παίζαμε με έναν καλό αντίπαλο, γιατί τους παρακολουθήσαμε. Η εμφάνισή μας ήταν αρκετά καλή. Η ομάδα βελτιώνεται σε όλους τους τομείς μέρα την ημέρα και βδομάδα με την βδομάδα. Πρέπει ακόμη να διορθώσουμε κάποια λάθη αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και θα τα φτιάξουμε στην προπόνηση».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μαζί με το φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, πετύχαμε επτά γκολ και δεν δεχθήκαμε κανένα».

Αποκάλυψε επίσης την…κατσάδα στους ποδοσφαιριστές του: «Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μας ότι ήμουν εκνευρισμένος γιατί στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα μπορεί να δεχόμασταν γκολ από έλλειψη συγκέντρωσης. Ευτυχώς που ήταν ο Καρατζιοβαλής».

Και κατέληξε ως εξής: «Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Είμαι ικανοποιημένος από την μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες μου».