«Δεν φεύγει κανείς»

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, η ατμόσφαιρα άρχισε να γίνεται βαριά στον Άρη, οι φήμες δίνουν και παίρνουν από χθες. Από τη μια για τον Δημήτρη Πρίφτη και το μέλλον του, κι από την άλλη για τον Τόρεϊ Τόμας.

Για τον Πρίφτη, και μέσα στην εβδομάδα ακούστηκε ότι ενημέρωσε την διοίκηση πως θέτει την παραίτησή του στη διάθεσή της, μετά την ήττα από τον Κολοσσό. Για τον Τόμας, ακούστηκε ότι υπάρχει σκέψη να του προταθεί να φύγει, έτσι ώστε με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν, να αποκτηθεί ένας Αμερικάνος φόργουορντ.

Οι πληροφορίες θέλουν την διοίκηση να συσκέπτεται αύριο για να πάρει αποφάσεις, αλλά από τους κίτρινους, διαψεύστηκαν αυτές οι φήμες για τις αλλαγές.

“Η ομάδα που «χτίστηκε» έχει δείξει σε αρκετά ματς τις δυνατότητές της και η εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ και το υπάρχον ρόστερ είναι δεδομένη. Συνεπώς, δεν υπάρχουν σκέψεις για οποιαδήποτε αλλαγή και ο στόχος είναι να ξεπεράσει η ομάδα την «κοιλιά» στην απόδοσή της. Ο Άρης συνεχίζει την προσπάθειά του με μοναδική σκέψη την επιστροφή στις νίκες” λένε στον Άρη, με αφορμή, αυτά που κυκλοφόρησαν.