Η αγωνία ως τις… 2 Φεβρουαρίου

Συνήθως η αγωνία για τις χειμερινές μεταγραφές, ειδικά στον ΠΑΟΚ, που πολλές φορές μέχρι την τελευταία στιγμή ψάχνει παίκτες, κρατά μέχρι το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου. Αυτή τη φορά, τα πράγματα αλλάζουν…

Επειδή η 31η Ιανουαρίου είναι Σάββατο, η ΕΠΟ ζήτησε από την ΦΙΦΑ να λήξει η μεταγραφική περίοδος την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου και το αίτημα έγινε τελικά δεκτό…

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ :

“Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της Πέμπτης 27.11.2014 (Νο 35) συζήτησε το θέμα της λήξης της μετεγγραφικής περιόδου Ιανουαρίου 2015 υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων που προέκυψαν μετά την αλληλογραφία του Τμήματος T.M.S. με τη  F.I.F.A. και αποφάσισε τα παρακάτω.

Η Ε.Π.Ο. έγκαιρα, σε συνεννόηση με τη F.I.F.A., δημοσιοποίησε την έναρξη και λήξη της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου 2015, η οποία περιλαμβάνονταν στο χρονικό διάστημα από 02.01 έως 31.01.2015, ημέρα Σάββατο.

Η πρόταση της Ε.Π.Ο. να μετακινηθεί η λήξη της περιόδου κατά δύο μέρες, για τη Δευτέρα 02.02.2015 δεν είχε γίνει δεκτή από τη F.I.F.A.

Μετά τη νεώτερη έγγραφη ενημέρωση εκ μέρους της  F.I.F.A., με την οποία δηλώθηκε στο Τμήμα T.M.S. η αλλαγή στάσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και η συμφωνία της με την πρόταση της Ε.Π.Ο., η κατάσταση διαφοροποιήθηκε ουσιαστικά.

Έτσι, η λήξη της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου 2015 μεταφέρεται για τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015”