Τραμπουκισμοί, Τσάκας κι άλλα μικρά-μικρά από Καβάλα!

* Η περιπέτεια του Άρη στα… αλώνια της Γ΄Εθνικής συνεχίζεται και στο σημερινό παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο Ανθή Καραγιάννη της Καβάλας συνέβησαν ουκ ολίγα κωμικοτραγικά σκηνικά…

* Με το… καλησπέρα οι άνθρωποι του Βυζαντίου απέδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ερασιτεχνική τους νοοτροπία. Οι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι δέχθηκαν… επίθεση από αυτοαποκαλούμενους ανθρώπους του Βυζαντίου που για καλό της ομάδας τους -όπως ισχυρίζονταν-δεν τους επέτρεπαν να κάνουν την δουλειά τους. Απείλησαν μάλιστα ότι θα σπάσουν μέχρι και τον εξοπλισμό τους (φορητούς υπολογιστές κτλ) σε περίπτωση που δεν αποδεχθούν τις εντολές τους!

* Κάποια στιγμή εκ των υστέρων διευκρινίστηκε ότι το πρόβλημά τους ήταν οι κάμερες, καθώς φόβοντουσταν μήπως βιντεοσκοπήσει κανείς το παιχνίδι!

* Ένας παλιός… γνώριμος όλων έσκασε μύτη στο γήπεδο. Ο λόγος για τον Βλάσση Τσάκα ή αλλιώς… πρόεδρο όπως τον αποκαλούσαν όλοι στο Ανθή Καραγιάννη. Ο άλλοτε εκπρόσωπος σεΐχηδων και πριγκήπων που θέλησαν να επενδύσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρακολούθησε από τα δημοσιογραφικά (!) την αναμέτρηση.

* Ο Τσάκας μπήκε εύκολα στο γήπεδο, κάτι που δεν έγινε με τον Γιώργο Γαλανό! Όπως έλεγαν οι άνθρωποι του Άρη, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν μπορούσε να μπει στο γήπεδο, γιατί οι άνθρωποι του Βυζαντίου έλεγαν ότι δεν τον γνώριζαν!

* Χορεύοντας στη… βροχή! Περισσότεροι από 300 φίλοι του Άρη δεν σταμάτησαν λεπτό να ενισχύουν την ομάδα, παρά την βροχή που έκανε την εμφάνιση της μετά το πρώτο 2ολεπτο του παιχνιδιού. Άγνωστο παραμένει γιατί καθυστέρησαν να μπουν στο γήπεδο τα 4 πούλμαν που αναχώρησαν από Θεσσαλονίκη. Πήραν την θέση τους στη κερκίδα 10 λεπτά μετά την έναρξη.

* Οι γηπεδούχοι περίμεναν να κόψουν αρκετά εισιτήρια για να βγάλουν κι ένα μέρος του μπάτζετ της χρονιάς, αλλά ατυχησαν! Αν ήταν 300 οι οπαδοί του Άρη, οι υπόλοιποι δεν ήταν ούτε τόσοι!

* Ιδιαίτερα ικανοποιημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος δεν έκρυβε την χαρά του, τονίζοντας στους συνεργάτες του: «Όσο είμαστε στον πάγκο του Άρη, δεν δεχθήκαμε γκολ».