«Τώρα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο»

Ο Αντώνης Καπνίδης πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Άρη στο πρωτάθλημα και τόνισε σε δηλώσεις που παραχώρησε ότι πλέον πρέπει να δουλέψουν πιο πολύ ώστε να εδραιωθούν στην πρώτη θέση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την χθεσινή νίκη του Άρη: “Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου τέρμα στο πρωτάθλημα. Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε και το δεύτερο είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ.Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη των τελευταίων παιχνιδιών”

Για τις αλλαγές που έχει παρατηρήσει από την παρουσία του Κάμπος στην ομάδα: “Κάθε παίκτης στη θέση που αγωνίζεται έχει την αυτοπεποίθηση γι αυτά που πρέπει να κάνει. Από εκεί και πέρα, έχουμε δημιουργήσει ένα καλό σύνολο, το οποίο παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται καλύτερο και μάλιστα σε όλους τους τομείς. Αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και στην επίθεση και στην άμυνα”.

Για την επιστροφή του στο “Ανθή Καραγιάννη”, τόνισε: “Είναι καλό να γνωρίζεις ένα γήπεδο, αλλά το σημαντικό είναι πως παίζει η αντίπαλη ομάδα.Και στο σπίτι σου να παίζεις άμα η αντίπαλη ομάδα είναι καλή δεν μπορείς να κάνει κάτι από μόνος σου.Το θέμα είναι ότι καταφέραμε, κερδίσαμε τον αντίπαλο και ικανοποιήσαμε τον κόσμο”.

Για το αν αλλάζει ο τρόπος σκέψης τώρα που ο Άρης είναι στην κορυφή: “Ίσα ίσα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο.Να είμαστε πιο πολύ συγκεντρωμένοι γιατί άμα δεν το κάνεις πέφτεις και ατομικά και ομαδικά”.

Για τους αυτοματισμούς των παικτών του Άρη: “Όταν έχεις ένα διάστημα με κάποια παιδιά μαζί, προπονείστε και αγωνίζεστε είναι λογικό να βγαίνουν κάποιοι αυτοματισμοί στον αγωνιστικό χώρο. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι και όλα θα πάνε καλά”.