By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Επίσημο: Από τον Άρη στην ΑΕΚ ο Οντουμπάτζο!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUEΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Από τον Άρη στην ΑΕΚ ο Οντουμπάτζο!

Τhessports
Last updated: 18/07/2024 20:08
Τhessports
Share
SHARE

Παρελθόν από τον Άρη κι επίσημα αποτελεί ο Μόουζες Οντουπμπάτζο, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει την απόκτηση του με μεταγραφή, και τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει διετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μόουζες Οντουμπάτζο από τον Άρη. Ο Άγγλος ακραίος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1993 στο Γκρίνουιτς του Λονδίνου. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Μίλγουολ και στη συνέχεια μεταπήδησε σε αυτήν της Λέιτον Όριεντ, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στην τετραετία 2010 – 2014 πραγματοποίησε με τη φανέλα της 116 συμμετοχές (16 γκολ, 21 ασίστ), ενώ είχε και τρεις δανεισμούς ενός μήνα στις Σεντ Άλμπανς Σίτι (Οκτώβριος – Νοέμβριος 2010), Σάτον Γιουνάιτεντ (Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2012) και Μπίσοπς Στόρτφορντ (Φεβρουάριος – Μάρτιος 2012).

Το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Μπρέντφορντ, με την οποία την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 48 παιχνίδια (3 γκολ). Οι καλές του εμφανίσεις οδήγησαν τη Χαλ να δαπανήσει περίπου 5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του τον Αύγουστο του 2015. Στη σεζόν 2015-16 έπαιξε σε 53 παιχνίδια (3 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις, κερδίζοντας στο τέλος με την ομάδα του την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο, στάθηκε άτυχος, καθώς ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός δράσεις για τους επόμενους 19 μήνες. Το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στη Μπρέντφορντ, με την οποία αγωνίστηκε σε 35 ματς σε όλες τις διοργανώσεις της σεζόν 2018-19 και τον επόμενο Ιούλιο πήρε μεταγραφή στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, με την οποία έκανε 46 συμμετοχές την επόμενη διετία.

Το καλοκαίρι του 2021 υπέγραψε στην Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς (33 συμμετοχές, 3 ασίστ), ενώ ένα χρόνο αργότερα ταξίδεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την επόμενη διετία 69 συμμετοχές (2 γκολ, 2 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις.

Μόουζες, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Σχετικά άρθρα

Πάλεψε, αλλά είπε «αντίο» στη σεζόν με ήττα ο ΠΑΟΚ
Eπιβραβεύει τις νταμπλούχες του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!
Ντουμπόφ: «Θα είμαι μέλος της επόμενης ημέρας της Πάφου»
Πάει και για Γιόνσον ο Ηρακλής;
O Tζόλης για τον τελικό του Champions League και την… επόμενη ομάδα του!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Μεταγραφή για την… αποκάλυψη του Euro
Next Article Η ανακοίνωση του Άρη και το μήνυμα του Οντουμπάτζο!

Τελευταία νέα

«Πριγκίπισσα» του Champions League η Παρί, το σήκωσε ξανά σε τελικό… θρίλερ!
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Συγκινημένος ο Μπούτσκος στο «φινάλε» της σεζόν: «Πολεμιστές κι όχι επισκέπτες»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
30 May, 2026
Champions League: Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Μήτρου Λονγκ: «Νιώθω ευλογημένος, θέλω τίτλο με τον Άρη»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
30 May, 2026
Follow US