Έμεινε από βενζίνη και… φαγητό

Πράγματα που ξεπερνούν κάθε φαντασία συμβαίνουν στην ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ κι απ΄ ότι φαίνεται, η χρεωκοπία του ελληνικού αθλητισμού, είναι γενική.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα “Goal”, ο προπονητής της ομάδας, Χόρχε Ελγκέτα, και ο συνεργάτης του Μάουρο Μαρτζιότι, έμειναν από βενζίνη το Σάββατο πηγαίνοντας στη Γλυφάδα για το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου και δεν είχαν χρήματα ούτε για ταξί.

Μετά από πολλή ώρα του έστειλαν 50 ευρώ για να φτάσει στο γήπεδο, αλλά εκεί ήταν που πήρε και την απόφασή του να κλείσει τον κύκλο του στην ΑΕΚ. Παρότι ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης μαζί με τον Αλέξη Αλεξίου και τον Γιώργο Κατσαδήμα πριν από τον αγώνα με τον Φοίνικα έκαναν εμφατική παρουσία στον πάγκο της ομάδας στηρίζοντας τον Ελγκέτα ο Αργεντινός μετράει μέρες αν όχι ώρες.

«Αλλη ομάδα έφτιαξα, άλλη ομάδα παίζει, οι παίκτες δεν προπονούνται γιατί δεν έχουν να φάνε και ο κόσμος στρέφεται εναντίον μας. Είναι παράλογο. Μακάρι να βοηθήσει η αποχώρησή μου, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε για το εισιτήριό μου και τη βίζα μου» είπε ο Ελγκέτα σε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΑΕΚ. Σήμερα υπάρχει έκτακτο συμβούλιο με επικεφαλής τον Ανατολιωτάκη που από την Τετάρτη θα αναλάβει τα ηνία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, γράφει η εφημερίδα.

Το πρόβλημα είχε αρχίσει να διογκώνεται τον προηγούμενο μήνα και στις 18/11, ο γενικός αρχηγός του ΤΑΑ ΑΕΚ Μάνος Μακρής, ανακοίνωσε δραστική μείωση του μπάτζετ.

«Τα προβλήματα της ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλα και πρέπει να κάνουμε τώρα ό,τι δεν κάναμε στη αρχή της σεζόν. Αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση γιατί οι υποσχέσεις που είχαμε πάρει το καλοκαίρι από χορηγούς δεν υλοποιήθηκαν. Έχοντας αυτή την εικόνα μπορούσαμε τον Αύγουστο να αναθεωρήσουμε τον προϋπολογισμό μας. Δεν το κάναμε και ευθύνομαι κι εγώ για αυτό…

Τα προβλήματα είχαν διαφανεί από πέρσι αλλά το πάθος μου για την ομάδα μου έδωσε δύναμη για να συνεχίσω… Είχα παραιτηθεί πριν από λίγο καιρό κι αν είμαι ακόμη εδώ είναι γιατί η διοίκηση της Ερασιτεχνικής δεν βρήκε τον αντικαταστάτη μου… Η κατάσταση όμως έχει φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Πρέπει να βρούμε γρήγορα το φάρμακο για να γιατρέψουμε την ομάδα…», δήλωνε τότε ο γενικός αρχηγός της ομάδας βόλει της ΑΕΚ.

Μελισσανίδης, υπάρχει μόνο στο ποδόσφαιρο…