Αρετόπουλος στο ντέρμπι!

O Αλέξανδρος Αρετόπουλος του συνδέσμου διαιτητών Τρικάλων ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει το ντέρμπι της Τετάρτης στο γήπεδο Καραϊσκάκη! Πρόκειται για μια απόφαση που σίγουρα δεν άρεσε στην Τούμπα, καθώς πρόκειται για έναν διαιτητή, που δεν είναι διεθνής, δεν είναι μεγάλης εμπειρίας και έχει προκαλέσει συζητήσεις σε παιχνίδια, που σφύριξε στο παρελθόν…

Βοηθοί του Αρετόπουλου ορίστηκαν οι Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσων), Γεωργαράκος (Αθηνών), με 4ο διαιτητή τον Κουκουλάκη (Ηρακλείου).

Ο Γεωργαράκος είναι Πειραιώτης, αν και ανήκει στον σύνδεσμο Αθηνών, και ήταν βοηθός στο περσινό παιχνίδι Κυπέλλου, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1, και ο διαιτητής Καλογερόπουλος συμβουλεύτηκε και αυτόν για να αποβάλει τον Στοχ. Τέταρτος διαιτητης ορίστηκε ο Κουκουλάκης, που σφύριξε κι αυτός ένα παιχνίδι Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, που κρίθηκε στην παράταση, έχοντας αφήσει τον ΠΑΟΚ με 9 παίκτες (απέβαλε Ίβιτς, Αραμπατζή).

Μεταξύ άλλων, ο Αρετόπουλος είχε προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις μετά το παιχνίδι Άρης – Ολυμπιακός τη σεζόν 2012-13. Οι κίτρινοι διαμαρτυρήθηκαν για ανύπαρκτα φάουλ υπέρ των παικτών του Ολυμπιακού, για το πέναλτι σε βάρος του Άρη, για κάρτες που δεν υπέδειξε στους φιλοξενούμενους (Αμπντούν, Χολέμπας) και για τον μην καταλογισμό πέναλτι στην ανατροπή του Καζναφέρη.

Δείτε το βίντεο από το παιχνίδι Άρης – Ολυμπιακός που είχε σφυρίξει πριν από δύο χρόνια