Είναι αυτός ο Αρετόπουλος;

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ορίστηκε σήμερα να σφυρίξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός τηλεπικοινωνιών είναι φίλος του Ολυμπιακός, οπαδός λένε, οι άνθρωποι που τον έζησαν στην Φαρκαδώνα Τρικάλων, όπου μεγάλωσε και επισκέπτεται για να βλέπει τους δικούς του ανθρώπους.

Προ ολίγων ετών, μάλιστα, στην εφημερίδα ΣΠΟΡ του Βορρά, δημοσιεύτηκε αυτή η φωτογραφία, στην οποία ο Αρετόπουλος δεν φέρει διακριτικά του Ολυμπιακού, αλλά είναι σε μία παρέα οπαδών του Ολυμπιακού στα Τρίκαλα. Ο ίδιος δεν διέψευσε ποτέ ότι στην φωτογραφία εικονίζεται ο ίδιος…

Βέβαια, όλοι οι διαιτητές είναι και φίλαθλοι, είναι λογικό όλοι να έχουν μεγαλώσει υποστηρίζοντας κάποια ομάδα, το θέμα είναι αν μεγαλώνοντας και ζώντας μέσα στο ποδόσφαιρο, τους επηρεάζουν τα φίλαθλα (ή οπαδικά) αισθήματά τους.

Ο Αρετόπουλος έχει προκαλέσει παράπονα σε παιχνίδια του Ολυμπιακού που έχει σφυρίξει και αυτό που λίγοι θυμούνται, είναι πως ήταν βοηθός γραμμής στον περσινό ημιτελικό του Κυπέλλου, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1 στο Καραϊσκάκη.

Ήταν αυτός που κάλυπτε την εστία στη Θύρα 7, και μαζί με τον βοηθό Γεωργαράκο, που ορίστηκε και στο παιχνίδι της Τετάρτης, είχαν συμμετάσχει σε μία μίνι σύσκεψη με τον Καλογερόπουλο, πριν αυτός αποβάλει τον Στοχ.