«Αποδείξτε ποιοι είστε, σας θέλουμε με ΠΑΟΚ»

Στον Πειραιά έχουν μπει για τα καλά σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ, καθώς η μάχη κορυφής της Τετάρτης πλησιάζει. Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει από άκρη σε άκρη το “Καραισκάκης” έκανε ο Κώστας Φορτούνης με δήλωση του στο επίσημο σαιτ της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά

«Θέλουμε να δούμε όλα τα καθίσματα στο Καραϊσκάκη γεμάτα! Να νιώσουμε την ατμόσφαιρα καυτή, όπως ξέρουμε ότι είναι στο γήπεδό μας. Το ματς με τον ΠΑΟΚ έχει ιδιαίτερη σημασία. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για ένα παιχνίδι κορυφής, το οποίο μπορεί να μας φέρει στην πρώτη θέση. Αυτός είναι ούτως ή άλλως ο μεγάλος μας στόχος!

Να ανέβουμε στην πρώτη θέση και να μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ πρόκειται πάντα για μία «μάχη» γοήτρου. Μία αναμέτρηση που τραβάει το ενδιαφέρον του κοινού. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει χαρακτηριστεί δίκαια «δωδέκατος παίκτης». Είναι! Κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοί μας πρέπει να το δείξουν ξανά. Ακόμα και στις καθυστερήσεις του αγώνα, πρέπει όλοι να φωνάζετε υπέρ του Ολυμπιακού. Σας περιμένουμε στο γήπεδο»,