Συνεχίζουν Κοντομηνάς-ΠΑΟΚ!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δημήτρης Κοντομηνάς συνεχίζει να στηρίζει τον ΠΑΟΚ με την εταιρεία του Prime Insurance να παραμένει χορηγός του «Δικέφαλου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την εταιρία Prime Insurance του ομίλου Demco του κ. Δημήτρη Κοντομηνά, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα είναι στο πλευρό του ΠΑΟΚ ως Χρυσός Χορηγός.

Η συμφωνία επισημοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα με την υπογραφή των συμβολαίων στα γραφεία του ομίλου Demco, παρουσία  των κ.κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, Δημήτρη Κοντομηνά, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου και Μάνου Μαλελή.

Ο στενός συνεργάτης του κ. Δημήτρη Κοντομηνά και ο άνθρωπος που κάθε χρόνο παίζει καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, κ. Μάνος Μαλελής, μιλώντας μετά τις υπογραφές τόνισε: «Σε μία εποχή τεράστιας οικονομικής κρίσης, η Prime Insurance του ομίλου DEMCO του Δημήτρη Κοντομηνά, έρχεται για τρίτη συνεχή χρονιά να δώσει μία εξαιρετική χορηγία στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Της χρωστάμε πολλά και έχουμε μεγάλη υποχρέωση όλοι μας να ανταποδώσουμε στην Prime Insurance όσα περισσότερα μπορούμε. Πράγμα που μπορεί να επιτευχθεί λόγω των χιλιάδων φιλάθλων μας σε όλη την Ελλάδα».

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά και τον όμιλο Demco που με την ασφαλιστική εταιρία Prime Insurance είναι δίπλα μας και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει σε πολύ δύσκολους καιρούς την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας. Η σπουδαία αυτή συνεργασία οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην επιμονή και την καθοριστική συμβολή ενός σπουδαίου φίλου και ΠΑΟΚτσή του Μάνου Μαλελή, τον οποίο και ευχαριστούμε. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε κι εμείς ως ΠΑΟΚ από την πλευρά μας προς την Prime Insurance, γιατί όσο πιο δυνατοί είναι αυτοί που μας στηρίζουν τόσο πιο εποικοδομητική θα είναι η σχέση μας».