Καλαμαριά εναντίον ΕΠΣΜ

Ημερίδα για τις ακαδημίες του διοργάνωσε χθες ο Απόλλων Καλαμαριάς, κι ο Βασίλης Ανατολίτης βρήκε την ευκαιρία να κάνει επίθεση στην ΕΠΣΜ, επειδή δεν εξυπηρετεί τους Πόντιους, με τα γήπεδα της Μίκρας, σε αντίθεση με άλλες ομάδες.

“Προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε συνεπείς απέναντί σας, με μοναδικό στόχο να βελτιώνονται οι συνθήκες για τα 300 παιδιά της Ακαδημίας. Ξέρω, ότι το γηπεδικό είναι ένα πρόβλημα, που πρέπει να λύθεί. Κάνουμε ότι μπορούμε. Όμως, δεν συναντήσαμε την καλύτερη διάθεση συνεργασίας από τη ΕΠΣΜ, που δίνει τα γήπεδα της Μίκρας σε διάφορες ομάδες, αλλά όχι στον Απόλλωνα. Προφανώς, κάνει δημόσιες σχέσεις η ΕΠΣΜ, λόγω των εκλογών του επόμενου καλοκαιριού. Συνεργαζόμαστε με την διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, ώστε να πάρει επιτέλους άδεια το γήπεδο μας, να μπει σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ και να γίνουν περιμετρικά τα γήπεδα που χρειάζονται για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της Ακαδημίας. Καλύτερα να μην ξέρετε τι είδους πόλεμο αντιμετωπίζουμε. Όμως, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω”, είπε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, που ευχαρίστησε τον Δήμο Καλαμαριάς για την παραχώρηση της αίθουσας, τονίζοντας ότι “ο Δήμος είναι κοντά μας και το αποδεικνύει κάθε φορά έμπρακτα”.

Ο διευθυντής της Ακαδημίας, Βαγγέλης Αλεξόπουλος απευθυνόμενος προς τους γονείς τόνισε ότι “τα παιδιά σας είναι μέρος του Απόλλωνα και προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο, κινούμενοι σε επαγγελματικά πρότυπα”.

Ο τεχνικός διευθυντής της Π.Α.Ε. Απόλλων, Γιάννης Ζαπρόπουλος εξήρε την πρωτοβουλία για την διοργάνωση της ημερίδας, λέγονταςι ότι “τέτοιες εκδηλώσεις δεν γίνονται συχνά, αν και θα έπρεπε”.