‘Ωρα για ταμείο από τον Άγγελο

Στις 12 ξεκινά η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, πριν πετάξει η αποστολή για την Αθήνα για το αυριανό ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό, και ο Άγγελος Αναστασιάδης περιμένει αυτή την προπόνηση για να κάνει το ταμείο του!

Τα προβλήματα είναι πλέον πολλά, οι παίκτες εκτός από την κούραση, νιώθουν και τον πόνο, και τα ερωτηματικά είναι πολλά για το αυριανό ντέρμπι. Τα περισσότερα, θα απαντηθούν σήμερα…

Αθανασιάδης : Δεν έχει ξεπεράσει 100% το χτύπημα στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού, είναι πολύ καλύτερα, αλλά λίγο τον εμποδίζει. Χθες έκανε ατομικό, λογικά σήμερα θα μπει και θα είναι στην αποστολή.

Τζιόλης : Έχει μια μόνιμη τελευταία ενόχληση στους προσαγωγούς, καθώς είναι καταπονημένος. Δεν υπάρχουν παίκτες του επιπέδου του γι΄ αυτό παίζει συνεχώς και δεν μπορεί να το ξεκουράσει. Δεν έπαιξε με τον Πανθρακικό, αφού στη Λευκορωσία τον “τέντωσε” ο προσαγωγός του, σήμερα θα ανεβάσει ρυθμούς, θα κατέβει στην Αθήνα και εκτός απροόπτου θα παίξει.

Μακ : Ερωτηματικό. Ξεπέρασε την θλάση, αλλά και χθες έκανε ατομικό, ακόμη δεν έχει κάνει προπόνηση με την ομάδα. Ενδιαφέρον το τι θα κάνει σήμερα. Χωρίς προπόνηση, δύσκολα να τον χρησιμοποιήσει ο Αναστασιάδης, αλλά σ΄ αυτή τη φάση, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κατάσταση ειδικών συνθηκών.

Τζαβέλλας : Νιώθει βαρύ τον προσαγωγό του, έχει επίσης ενδιαφέρον το πως θα είναι σήμερα. Κανονικά, θα είναι στην αποστολή και θα κριθεί το αύριο αν θα είναι σε θέση να παίξει. Θα δούμε πως θα αντιδράσει σήμερα στην τελευταία προπόνηση…