Επαναστατική φανέλα από την Μπάρτσα

Αυτή είναι η εποχή, που οι ομάδες αποφασίζουν για τις εμφανίσεις της επόμενης σεζόν και δίνουν τις παραγγελίες στις εταιρίες για να ετοιμάσουν τον ιματισμό και σήμερα η εφημερίδα SPORT της Βαρκελώνης αποκάλυψε τις φανέλες που θα φορά η Μπαρτσελόνα την επόμενη περίοδο!

barca1

Στα χέρια της εφημερίδας ήρθαν τα σχέδια και προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Μπαρτσελόνα θα φορέσει φανέλα με οριζόντιες ρίγες! Στην πρώτη της φανέλα, που θα είναι μπλε, θα υπάρχουν τέσσερις παχιές κόκκινες ρίγες και η φανέλα αυτή θα συνοδεύεται με κόκκινο παντελονάκι. Η δεύτερη εμφάνιση, θα είναι η κίτρινη, η οποία μόνο στο πίσω μέρος της θα έχει λεπτές κόκκινες ρίγες. Και οι δύο φανέλες θα έχουν τη σημαία της Καταλονίας στον λαιμό.

barca2

Με δεδομένο ότι οι ομάδες αυτού του επιπέδου πωλούν σε ετήσια βάση πάνω από 1.000.000 φανέλες, σε συνεργασία πάντα με τις εταιρίες αθλητικών ειδών, προσπαθούν να επιφέρουν τέτοιες αλλαγές κάθε χρόνο, ώστε η φανέλα της προηγούμενης σεζόν, που έχουν αγοράσει οι “φίλαθλοι – πελάτες”, να είναι εκτός μόδας και να νιώσουν την ανάγκη να αγοράσουν την καινούρια…