Μίτσελ: Σοβαροί με ΠΑΟΚ

Ο  προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι σοβαροί απέναντι στον Δικέφαλο, ενώ θα πρέπει να φανταστούν πως είναι ένα παιχνίδι όπως στο Champions League.

Ας δούμε αναλυτικά τι δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού:

Για τον ΠΑΟΚ είπε: «Είναι μία ομάδα πολύ δυνατή. Είναι μία ομάδα πολύ ενωμένη. Και ο προπονητή τους έχει καταφέρει να ασχολείται ο ΠΑΟΚ με το ποδόσφαιρο και όχι με άλλα πράγματα, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μία ομάδα δυνατή. Μία ομάδα επιθετική. Όμως, τις επιθέσεις της τις κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δε χρειάζεται άλλα πράγματα για να αποδείξει πως είναι μία δυνατή ομάδα, όπως έκανε άλλες χρονιές.

Για το που θα κριθεί ο αγώνας: «Πιστεύω πως αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε φτάνοντας στο μέγιστο επίπεδό μας. Να φτάσουμε στο 100% της απόδοσής μας. Θα είναι ακριβώς το ίδιο. Σαν να υποδεχόμαστε τη Γιουβέντους, τον Παναθηναϊκό ή την Ατλέτικο.

Για το πόσο θα επηρεάσει το αποτέλεσμα: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο εμείς θέλουμε να το παίξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τον κόσμο τόνισε: «Ναι, θέλουμε να δώσουμε ένα ωραίο μάθημα ποδοσφαίρου. Γιατί αυτό το παιχνίδι θα είναι για όλους μας ένα πολύ ωραίο παράδειγμα, ένα πολύ ωραίο μάθημα. Θέλουμε να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε τον αντίπαλο. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Αλλά μόνο με ποδόσφαιρο.