Αναστασιάδης: Δεν θα τρελαθούμε κι όλας

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο τεχνικός του Δικέφαλου Άγγελος Αναστασιάδης για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αναλυτικά δήλωσε:  «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρώτον γιατί ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα. Δεύτερον γιατί εμείς έχουμε πολλά προβλήματα, με τραυματισμούς, με κάποια παιδιά που έχουν αρκετή κόπωση και από το παιχνίδι της Κυριακής, επειδή είχαμε μικρό χρονικό διάστημα να παίξουμε ένα παιχνίδι με τον Πανθρακικό, συν ότι η ομάδα υπερέβαλε δυνάμεις και εαυτόν για να πάρει με τον Πανθρακικό ένα καλό αποτέλεσμα, δεν είχαμε δηλαδή ένα εύκολο απόγευμα. Όλα αυτά κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθειας μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για τον Ολυμπιακό είπε: «Παίζουμε με μία ομάδα που τα τελευταία πολλά χρόνια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Αλίμονο στον καθένα από εμάς που θα πετάει στα σύννεφα και θα πει διάφορα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που είναι το φαβορί επειδή παίζει στην έδρα του, αφού κι εμείς αν παίζαμε στην έδρα μας θα ήμασταν το φαβορί για τη νίκη. Αυτή τη στιγμή φαβορί λοιπόν είναι ο Ολυμπιακός και πρέπει κι εμείς να πάμε όσο πιο καλά προετοιμασμένοι γίνεται και ό,τι πει η Παναγία, δε θα τρελαθούμε κιόλας».

Για τον προπονητή του Ολυμπιακού τόνισε: «Δεν περίμενα να μιλήσω για τον Μίτσελ σήμερα. Εγώ είχα πει όταν πριν από ενάμιση χρόνο έγραφαν ότι θα φύγει, ότι έχετε έναν πολύ καλό προπονητή, αφήστε τον να δουλέψει και θα δείτε τα αποτελέσματα, μη βιαστείτε, γιατί όντως είναι ένας πολύ καλός προπονητής και τα αποτελέσματα το δείχνουν και μιλάνε από μόνα τους. Μιλάνε τα έργα δε μιλάει αυτός».