Έδωσε τους… πρόσφυγες η ΑΕΚ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ με την νομιμότητα της κατασκευής νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι γνωστά. Είναι γνωστό ότι υπάρχει κόντρα με τον Δήμο, διότι η ΑΕΚ θέλει να χτίσει γήπεδο κατηγορίας ELITE κι επειδή δεν της φτάνουν τα στρέμματα, πρέπει να απαλλοτριώσει ένα μέρος του άλσους.

Από την άλλη, ο Δήμος λέει πως πως η ΑΕΚ μπορεί να χτίσει το γήπεδο μέσα στο οικόπεδο που έχει, με τις πολεοδομικές διατάξεις, που υφίστανται, χωρίς να μπορεί να της πει κανείς τίποτα.

Υπάρχει μια κόντρα και με κατοίκους της περιοχής, που προφανώς δεν βάζουν την ΑΕΚ πάνω από την ζωή τους και τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Είναι γνωστό ότι 17 κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας κατέθεσαν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας να ακυρωθούν οι αποφάσεις, που αλλάζουν τα δεδομένα και επιτρέπουν την ΑΕΚ να κάνει αυτό που θέλει. Μεταξύ άλλων, ζητούν να ακυρωθεί η απόφαση αλλαγής χρήσης της δασικής έκτασης, έτσι ώστε να μπορεί η ΑΕΚ να απαλλοτριώσει μέρος του άλσους.

Και τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ;

Δημοσίευσε την προσφυγή των 17 πολιτών στην ιστοσελίδα της, με τα πλήρη στοιχεία των κατοίκων, που προσέφυγαν στο ΣτΕ.

Έτσι, όποιοι ενδιαφέρονται, μπορούν να τους στείλουν ευχετήριες κάρτες για τις γιορτές, που έρχονται, στις διευθύνσεις, που δημοσιεύονται εδώ