«Υπάρχουν τα 45άρια…»

Επανήλθε με νέες τοποθετήσεις του εναντίον της διοίκησης της ΕΠΣΜ ο Βασίλης Ανατολίτης. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι πυρ και μανία με την ΕΠΣΜ διότι αρνείται να παραχωρήσει τα γήπεδα της Μίκρας στην ομάδα της Καλαμαριάς, προκειμένου να μπορούν να τα χρησιμοποιούν οι ακαδημίες της…

Αναλυτικά, είπε ο Ανατολίτης : «Στείλαμε ένα e-mail ως Απόλλων και ζητούσαμε για κάποιες ώρες τη Μίκρα από την Ένωση στις 8 Αυγούστου. Οι ακαδημίες μας έχουν 315 παιδιά. Γίνεται καλή δουλειά, αλλά πονάμε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Η Ένωση παραχωρεί τη μίκρα με αντίτιμο σε ομάδες που δεν είναι καν του Δήμου Καλαμαριάς και αυτό δεν νοείται. Είναι οξύμωρο η Ένωση να ζητάει λεφτά για προπονήσεις και σε άλλο προπονητικό κέντρο στις εγκαταστάσεις του Μάττα να ζητάει και να πετυχαίνει τη δωρεάν παραχώρηση. Δεν μπορεί να τα θέλει όλα δικά της. Καταλαβαίνω τον κύριο Ψωμιάδη, γιατί έρχονται εκλογές.

Θα έρθουν εξελίξεις μετά τα Χριστούγεννα και θεωρώ ότι κάτι νέο θα γεννηθεί. Έκανα λάθος που στήριξα τον Διονύση Ψωμιάδη και τον Βαγγέλη Γραμμένο. Λένε ότι ο Ανατολίτης είναι μπροστινός του ενός ή του άλλου, αλλά η τσεπούλα του Ανατολίτη το ξέρει πώς έχει φτάσει εδώ. Κανείς δεν έβαλε την πλάτη του. Τον Ιανουάριο θα δείτε νέα πράγματα και εύχομαι ένα καλύτερο αύριο, ώστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη να έχει φωνή μέχρι την Αθήνα».

Σε ερώτηση αν θα βάλει υποψηφιότητα και αν αυτό μπορεί να γίνει σε περίπτωση που είναι μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα : «Ναι, αλλά υπάρχουν και άλλοι που είναι με εγγύηση έξω και ασχολούνται με την Ένωση. Υπάρχουν τα 45άρια…»