Προ της διάλυσης το βόλεϊ της ΑΕΚ

Δραματικές ώρες για το τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ, που βρίσκεται ένα βήμα προ της διάλυσης μετά και την κατάθεση προσφυγής για να αποχωρήσουν από τους «κιτρινόμαυρους», ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθεί και ο ΠΑΟΚ τις εξελίξεις λόγω του αγώνα της Δευτέρας στο «Παλατάκι».

Την προσφυγή υπογράφουν οι τέσσερις ξένοι, Παγιάν, Κρίνιτς, Ραντούνοβιτς, Μπουρκόφσκι και οι Ανδρεάδης, Πέτρογλου, Κατσανεβάκης, Γκούζντα μαζί με τους  δύο προπονητές Ελγκέτα, Μαρτζότι.

Η αποστολή αναφέρει τα εξής: «Βάσει των όρων των συμβολαίων που υπέγραψα ως αμειβόμενος πετοσφαιριστής για να προσφέρω τις αθλητικές μου υπηρεσίες στην ομάδα Πετόσφαιρας της ΑΕΚ, σας γνωρίζω επίσημα τα ακόλουθα:
α. Από ενάρξεως ισχύος διάρκειας τίμησα στο έπακρον και δυστυχώς μονομερώς τις υποχρεώσεις μου που απορρέουν απο τους όρους των εν λόγω συμβολαίων εργασίας που συνυπέγραψα με το ΤΑΑ ΑΕΚ.
β. Παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις (δια ζώσης και τηλεφωνικές) τόσο απο μέρους μου όσο και από άλλους συναθλητές μου, για την τήρηση των όρων των συναφθέντων συμβολαίων από την επίσημη ΑΕΚ, κυρίως όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος καθώς επίσης και σε λοιπούς κατά περίπτωση συμβατικούς όρους, οι εν λόγω υποχρεώσεις από πλευράς της ομάδας παραμένουν εισέτι ανεκπλήρωτες και μόνο στο επίπεδο των ανεδαφικών υποσχέσεων.