Ιντζόγλου:«Περιμένουμε με ανυπομονησία τον κόσμο μας»

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου ήταν ο παίκτης που φιλοξενήθηκε στην σημερινή media day του Ηρακλή και μίλησε για αρκετά πράγματα: «Όπως γνωρίζετε έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Είμαστε αήττητοι με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για την προσωπική του απόδοση φέτος τόνισε: «Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει και πολύ σε σχέση με πέρσι. Και φέτος δουλεύουμε πάρα πολύ και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει και εγώ από την πλευρά μου δίνω ότι καλύτερο μπορώ».

Για την κοινωνική και όχι μόνο προσφορά των παικτών του Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Κάθε ποδοσφαιριστή τον χαροποιεί να δίνει χαμόγελα σε παιδιά και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Οι κινήσεις αυτές παίζουν σημαντικό ρόλο και εντάσσονται στο πλαίσιο της αλλαγής που υπάρχει στην οργάνωση. Για πολλούς φιλάθλους και οπαδούς, ο Ηρακλής είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ομάδα, γι’ αυτό και πρέπει να υπάρχει παντού».

Τέλος, για το παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών κατέληξε: «Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος θα έρθει με στόχο να παίξει κλειστά. Γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη υπομονή, κατοχή της μπάλας και σωστές οργανωμένες επιθέσεις για να μπορέσουμε να διασπάσουμε την άμυνα».