Έγινε η συνάντηση για Κόκε! (pic)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η πρώτη συνάντηση για το θέμα που μονοπωλεί το τελευταίο διάστημα και δεν είναι άλλο από την επιστροφή στον Άρη του Σέρχιο Κόκε!

Η άφιξη του αδερφού και μάνατζερ του Ισπανού φορ στη Θεσσαλονίκη Χοσέ Μανουέλ Κοντρέρας Πάρντο (φωτογραφία), δρομολογεί τις εξελίξεις, καθώς μετά τις 6 το απόγευμα κάθισε στο ίδιο τραπέζι μαζί με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργο Γαλανό.

Από την πλευρά του Άρη κατατέθηκε για ακόμα μία φορά η πρόταση των κιτρίνων στον 31χρονο οπαδό. Το πρώτο αυτό ραντεβού κράτησε για περίπου μία ώρα και πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα από τις δύο πλευρές που έδειξαν την εμφανής διάθεση τους για συνεργασία παρότι ακόμα τίποτα δεν θεωρείται βέβαιο.

Ο αδελφός-μάνατζερ του 31χρονου επιθετικού αποχώρησε για το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει, ώστε να επικοινωνήσει με τον αδερφό του στην Ινδία και να του μεταφέρει τα όσα ειπώθηκαν σε αυτή την πρώτη συζήτηση.

Από εκεί και πέρα οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν σύντομα εφόσον ενημερωθεί αρχικά ο Κόκε.Η νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα αργά το βράδυ η άυριο.