«Σε άλλο επίπεδο οι αντίπαλοι»

Η ήττα από την Λοκομοτίβ Κούμπαν ήρθε φυσιολογικά για τον ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο να αναφέρεται στην διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων, ενώ για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και το κενό του Χαραλαμπίδη τόνισε ότι θα αποκτηθεί παίκτης που να συμπληρώνει ουσιαστικά την απουσία του αρχηγού.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που είναι σε άλλο επίπεδο από τη δική μας. Μια ομάδα που είναι πολύ σκληρή στην άμυνά της και έχει στόχους επιθετικούς σε κάθε επίθεση της. Με πολύ καλούς παίκτες, είδατε τον τρόπο που άλλαζε ο αντίπαλος προπονητής. Είχε την ευχέρεια ανά πάσα στιγμή να έχει μια πολύ δυνατή πεντάδα. Είναι μια ομάδα που σε αποσυντονίζει με την άμυνά της, σου δημιουργεί προβλήματα, ξέρει να τρέχει καλά και να εκμεταλλεύεται τα μις ματς. Καταφέραμε να νικάμε στο ένα δεκάλεπτο, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσουμε ως το τέλος.

Οταν παίζεις με μια ομάδα που σταματάει όλες τις ομάδες που παίζει, δεν μπορεί να πεις ότι υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση. Υπάρχει μια κούραση, ένας προβληματισμός από μικροτραυματισμούς που κρατούν τους παίκτες έξω από προπονήσεις και αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε μέχρι τέλους Δεκεμβρίου.

Όταν παίζει ο ΠΑΟΚ με μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάποια πράγματα σκεπτόμενος το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να σκέφτεσαι μόνο αυτό το παιχνίδι.

Θέλουμε να πάρουμε ένα παίκτη που θα βοηθήσει την ομάδα και όχι να πάρουμε ένα παίκτη για να συμπληρώσουμε το κενό. Και αυτό χρειάζεται, γιατί κάνουμε προπόνηση με λιγότερους παίκτες. Υπάρχει μια κούραση και έχουν ελαττωθεί οι προπονήσεις για να μπορούν οι παίκτες να ανταπεξέλθουν. Αυτή τη στιγμή μπορεί να υπάρχει κάτι και μετά από δύο ώρες να μην υπάρχει. Να μιλάμε με ένα παίκτη και μετά να δεχτεί μια προσφορά και να φύγει. Ψάχνεις συγκεκριμένο παίκτη, δεν ψάχνεις οτιδήποτε. Θέλουμε ένα παίκτη, ο οποίος να μπορεί να οργανώνει, να μπορεί να έχει ρόλο και στο σκοράρισμα και να δώσει μεγαλύτερη ευχέρεια στην κίνηση της μπάλας στην περιφέρεια».