«Είχαμε θέληση και αυταπάρνηση»

O Aλέξανδρος Τζιώλης κλήθηκε να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας και δικαίωσε απόλυτα για την επιλογή του τον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο έμπειρος μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε για αυταπάρνηση των παικτών, ενώ τόνισε ότι ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει αναφορικά με τον τίτλο.

«Πήραμε μία δίκαιη νίκη. Είχαμε θέληση και αυταπάρνηση όλοι οι παίκτες. Στο ημίχρονο υπήρξε εκνευρισμός τα αποδυτήρια για το γκολ που δεχτήκαμε όμως είχαμε την σιγουριά ότι θα πετύχουμε και δεύτερο τέρμα».

Για το ότι έπαιξε κεντρικός αμυντικός και ο Σαλπιγγίδης δεξί μπακ:«Έγιναν κάποιες αλχημείες από τον προπονητή που αυτός ξέρει καλύτερα. Όταν δεν παίζεις στην θέση σου πρέπει να δώσει ακόμα περισσότερα, αυτή την αυταπάρνηση που είπα και προηγουμένως. Όλα τα παιδιά ιδρώνουν και παλεύουν».

Για την υπόθεση τίτλος: «Εμείς νικήσαμε, απολαμβάνουμε αυτή την νίκη αλλά έχουμε δύσκολη συνέχεια. Έχουμε την ικανότητα για να πάρουμε τον τίτλο αλλά έχουμε πολλά ματς μπροστά μας και αρκετή κούραση. Πρέπει να το διαχειριστούμε όλο αυτό. Είναι ακόμα νωρίς. Έχουμε Δεκέμβριο».