Βρήκε δουλειά ο Προσινέτσκι

Πριν από ενάμιση χρόνο, για την ακρίβεια τον Μάιο του 2013, ήταν στόχος του ΠΑΟΚ και μάλιστα υπάρχει πληροφορία που αναφέρει ότι τότε ο Ζήσης Βρύζας είχε συναντηθεί μαζί του, για να συζητήσει το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ήταν λίγο πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Ντομίνγκος Πασιέντσα για να μιλήσει με τον Σαββίδη και να “κοπεί”, για να καταλήξει τελικά ο ΠΑΟΚ στον Χουμπ Στέφενς.

Οι επόμενες επιλογές του Ρόμπερτ Προσινέτσκι, περί ου ο λόγος, δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές, μετά την Καϊσέρισπορ στην Τουρκία δυσκολεύτηκε να βρει ομάδα και χθες υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν για να διαδεχτεί τον Μπέρτι Φογκτς στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Προσινέτσκι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Αζέρους και κέρδισε τη μάχη, όπως λένε οι Αζέροι, από τον Μάρτιν Γιολ, στον Σλάβεν Μπίλιτς και τον… Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Το Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησε με τέσσερις ήττες στα προκριματικά του Euro 2016, δεν έχει ελπίδες πρόκρισης και ανάμεσα στις αντιπάλους του, είναι και η πατρίδα του Προσινέτσκι, η Κροατία.