“Τα οικονομικά στον Όγιος”

Ο “πόλεμος” των οργανωμένων οπαδών με την ιδιοκτησία της ΠΑΕ Ηρακλής και εν προκειμένω με τον Θόδωρο Παπαδόπουλο συνεχίζεται, και σήμερα η Αυτόνομη Θύρα 10, με ανακοίνωσή της, ζήτησε από τον Ερασιτέχνη να εκδώσει κουπόνια για τα εντός έδρας παιχνίδια, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες της ομάδας.

Η ΑΘ10 ζητά να αγοράσουν οι φίλαθλοι κουπόνια αντί εισιτηρίων στα εντός έδρας παιχνίδια και τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται, να παραδίδονται στον Γκιγιέρμο Όγιος, προκειμένου να τα διαχειρίζεται αυτός και να τα διαθέτει για τις ανάγκες της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10 αναφέρει μεταξύ άλλων :

“Στη χθεσινή μας συνέλευση αποφασίσαμε το εξής. Από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον βατανιακό και έπειτα κανείς μας δεν πρόκειται να κόβει εισιτήριο στο γήπεδο. Αντ’ αυτού καλούμε τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ να τυπώσει κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης αξίας 5 ευρώ τα οποία θα πωλούνται πριν τους αγώνες έξω από τις εισόδους του πετάλου και τα οποία στην ουσία θα υποκαταστήσουν τα εισιτήρια, δηλαδή η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με την ανάδειξη στην πόρτα αυτού του κουπονιού.

Τα έσοδα θα δίνονται την επομένη ημέρα στον κύριο Όγιος και ο τρόπος διάθεσης τους θα αποφασίζετε από αυτόν και μόνο. Καλούμε όλα τα παιδιά του πετάλου να δείξουν συνείδηση και αγάπη για την ομάδα όπως κάνουν συνεχώς και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας. Καλούμε επίσης και τους ηρακληδείς που δεν έρχονται στο πέταλο να στηρίξουν τη κίνηση μας.

Η κίνηση μας δεν πιστεύουμε ότι θα λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ. Αποσκοπεί στο να στείλει παράλληλα μηνύματα τόσο στον «κλάψα» όσο και στον προπονητή και τους παίκτες”.