Είδαν μόνο όσα βόλευαν!

Αρετόπουλος, Φραγκιαδάκης και Γεωργαράκος έκαναν ότι μπορούσαν, έπαιξαν όπως ήταν αναμενόμενο έδρα, με τον βοηθό Φραγκιαδάκη να υποδεικνεύει πολλά από τα φάουλ που σφυρίχτηκαν υπέρ του Ολυμπιακού, έστω κι αν δεν έγιναν στον τομέα ευθύνης του, δεν είδε την εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού με τη λήξη του αγώνα (ο 1ος βοηθός, είναι υπεύθυνος), ο Γεωργαράκος ακύρωσε το (καθαρό) γκολ του Τσανδάρη και δεν είδε ούτε το εν ψυχρώ χτύπημα του Μιλοβόγεβιτς στον Γλύκο, αλλά ουτε και τα αντικείμενα που βρήκαν τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Στο φύλλο αγώνα, οι διαιτητές έγραψαν μόνο όσα δεν είναι επώδυνα για τον Ολυμπιακό, και τα επώδυνα τα… ξέχασαν.

Έγραψαν για τα βεγγαλικά, που έπεσαν και προς την πλευρά του Γλύκου, για κάποια υβριστικά συνθήματα, και εξήραν την συμβολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ζέσταμα, όταν με πρωτοβουλία της άλλαξαν πλευρά που έκαναν προθέρμανση οι δύο ομάδες!

Τι δεν έγραψαν;

1. Για τον τραυματισμό και την παροχή πρώτων βοηθειών στον Γλύκο, στη διάρκεια της προθέρμανσης

2. Για την εκτός φάσης κλωτσιά του Μιλοβόγεβιτς στον πεσμένο Γλύκο, μετά το γκολ του Φουστέρ. Η φάση έγινε στον τομέα ευθύνης του Γεωργαράκου. Με δεδομένο ότι “διέλαθε της προσοχής των διαιτητών”, η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας οφείλει να καλέσει τον Μιλιβόγεβιτς και να τον τιμωρήσει!

3. Για την είσοδο κουκουλοφόρων οπαδών του Ολυμπιακού από τη Θύρα 7 στον αγωνιστικό χώρο, που κινήθηκαν προς τη φυσούνα, προφανώς κυνηγώντας παίκτες του ΠΑΟΚ. Δεν έγραψαν βέβαια και για την κλωτσιά που έριξε ο Περέιρα σε έναν κουκουλοφόρο.