Ενημέρωση για τα εισιτήρια με Ξάνθη

Όπως έγινε ήδη γνωστό ο Δικέφαλος δεν θα είναι μόνος του στα Πηγάδια, την Κυριακή απέναντι στην Ξάνθη αλλά μαζί του θα είναι και οπαδοί του που σε άλλο ένα εκτός έδρας ματς θα δώσουν δυναμικό παρών.

Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για το που και το πώς θα πάρουν τα εισιτήρια οι οπαδοί της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως από αύριο (5/12) θα διατίθενται τα εισιτήρια που εξασφαλίστηκαν για το γήπεδο των Πηγαδιών. Τα εισιτήρια για τη θύρα των φιλοξενουμένων κοστίζουν 15 ευρώ και θα διατίθενται την Παρασκευή 5.12.2014 από τις 09:00 ως τις 17:00 και το Σάββατο 6.12.2014 από τις 09:00 ως τις 15:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας. Σε περίπτωση που μείνουν αδιάθετα εισιτήρια, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσής τους.

Οι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη πρέπει να γνωρίζουν ότι θα υπάρχει διπλός έλεγχος εισιτηρίων πριν την είσοδο στο γήπεδο ενώ το εισιτήριο είναι ηλεκτρονικό. Παρακαλούνται θερμά να μην επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο της Skoda Ξάνθης φίλαθλοι που δεν έχουν έγκαιρα προμηθευτεί εισιτήριο».