Έρχεται το εκατομμύριο!

Για προπονητή τον έφερε ο Βαγγέλης Πουλινάκης στον ΟΦΗ, ο Τζενάρο Γκατούζο προσπαθεί με τη σειρά του να φέρει… επενδυτή στην ομάδα της Κρήτης!

Μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη με το γκολ του Μιλιάζες στο 90′ με πέναλτι, ο Ιταλός παραδέχτηκε ότι “έψησε” κάποιον συμπατριώτη του να βάλει χρήματα στον ΟΦΗ, αφού νωρίτερα, είχε δώσει πάλι ένα ακόμη… σόου. Ο Γκατούζο αποβλήθηκε από τον Αμπάρκιολη, είδε το δεύτερο ημίχρονο από την κερκίδα δίνοντας συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του και μετά το τέλος του αγώνα, αφού πήγε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίζει με τους παίκτες, πήγε στην συνέντευξη τύπου και μίλησε για τον… επενδυτή.

“Υπάρχει ένα άτομο που θέλει να βάλει 1.000.000 ευρώ στην ομάδα. Όταν όλα θα είναι έτοιμα, θα μιλήσουμε για το πρόγραμμα και για τα χρήματα. Αν τα νούμερα του χρέους είναι αυτά που έχουμε πεί μέχρι σήμερα το πρωί, μπορεί να προχωρήσει. Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν έχω συμμετοχή. Ο ρόλος μου θα είναι να είμαι προπονητής στην ομάδα. Δεν θα αλλάξει τίποτε. Ενα πλάνο ώστε σε 3-5 χρόνια να μην υπάρχει πρόβλημα. Να γίνει μια δουλειά, ώστε αυτή η ομάδα να περπατάει με τα δικά της πόδια. Το σημαντικό είναι η συμφωνία να μείνει ως έχει. Οταν τελειώσει θα πούμε περισσότερα. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία μέχρι οι δικηγόροι να δώσουν το πράσινο φώς. Εσείς ξέρετε πόσο χρέος υπάρχει στην ομάδα; Oι επαγγελματίες θα καθίσουν να βγάλουν ένα πρόγραμμα για να σωθεί το πλάνο”, είπε ο προπονητής του ΟΦΗ, που φαίνεται πως λάτρεψε το νησί και ψάχνει έναν τρόπο να μείνει περισσότερο!