Κρίση με Τζαβέλλα

H περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα προκάλεσε πολλές συζητήσεις τις τελευταίες μέρες, το ότι ο διεθνής αμυντικός είχε πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς είναι δεδομένο (παρά την καχυποψία) και η επιλογή του να δει κι έναν γιατρό στην Αθήνα, έφερε μια μικρή κρίση στις σχέσεις του με την ομάδα και το τεχνικό τημ.

Ο Αναστασιάδης μίλησε με τον Τζαβέλλα μετά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, στη χθεσινή προπόνηση, παρουσία όλων των παικτών και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν η παρεξήγηση, που δημιουργήθηκε, θα λυθεί ή θα εξακολουθήσει να υφίσαταται. Το θέμα φαίνεται πως είναι στο χέρι του Τζαβέλλα, καθώς στη χθεσινή συζήτηση, όταν έφτασε ο λόγος στον Βρύζα, αυτό που είπε είναι πως, ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στον προπονητή και μ΄ αυτό θα πρέπει να ζουν όλοι.

Η επιλογή του Τζαβέλλα να επισκεφτεί γιατρό στην Αθήνα και το γεγονός ότι περίμενε να είναι στην αποστολή, παρά το γεγονός ότι πήγε μόνος του στην Αθήνα, προκάλεσε κάποια σχόλια στον ΠΑΟΚ. Ο Άγγελος Αναστασιάδης, δεν δίστασε να αφήσει δημόσια να εννοηθεί ότι δεν ήταν σύμφωνος μ΄ αυτή την επιλογή του διεθνή αμυντικού, καθώς επισήμανε ότι αυτό συνιστά για έλλειψη εμπιστοσύνης προς τον γιατρό της ομάδας, Γιώργο Οικονομίδη, τον οποίο ο προπονητής του ΠΑΟΚ εμπιστεύται και έχει πάντα μαζί του στις ομάδες που δουλεύει τα τελευταία 10-12 χρόνια.

Μάλιστα ένα παρόμοιο συμβάν είχε παρατηρηθεί και με τον Ρατς, όταν πήγε στο Βελιγράδι για να κάνει θεραπεία με πλακούντα αλόγου κι αυτό δεν άρεσε στον προπονητή του ΠΑΟΚ…