By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Στην παράταση τα κορίτσια του ΠΑΟΚ!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΔΙΕΘΝΗΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην παράταση τα κορίτσια του ΠΑΟΚ!

Τhessports
Last updated: 04/09/2024 18:30
Τhessports
Share
SHARE
Για την ημιτελική φάση του έβδομου προκριματικού ομίλου του UEFA Women’s Champuons League, ο ΠΑΟΚ Morris αντιμετώπισε στην Πολωνία την Καϊράτ Γκατ από το Ισραήλ, της οποίας και επικράτησε με 2-1 στην παράταση με «χρυσή» σκόρερ την Έμιλι Χέλμβαλ στο 111ο λεπτό!

Στον τελικό, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00, θα αντιμετωπίσουν στην Πολωνία, το νικητή του ζευγαριού Σερβέτ-Πογκόν, το οποίο αγωνίζεται σήμερα (4/9) στις 21:00.

Οι Μόνιμες Πρωταθλήτριες Ελλάδας ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και μέχρι το 15ο λεπτό ήταν κυρίαρχες στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας μάλιστα και μια μεγάλη ευκαιρία με την Έμιλι Χέλμβαλ να μην μπορεί να νικήσει την Ρουμπίν από πλεονεκτική θέση.

Από εκεί και πέρα τον πρώτο ρόλο στο παιχνίδι πήρε η ομάδα από το Ισραήλ και στο 19′ είχε δοκάρι με μακρινό σουτ από την Σαντρίνια, με την Νόιχαους να βρίσκει μάλιστα και την μπάλα.

Τρία λεπτά αργότερα, οι τυπικά φιλοξενούμενες έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία με την Γόρκου να περνά την Φεραντάνς, σούταρε διαγώνια, όμως απομάκρυνε η Νόιχαους.

Στο 40ό λεπτό η Καϊράτ είχε και δεύτερο δοκάρι, με την Σάντος να γυρνά την μπάλα στην Σαντρίνια, αυτή σούταρε έξω από την περιοχή, όμως το δοκάρι τερμάτισε την προσπάθειά της.

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανήκε και πάλι από την ομάδα του Ισραήλ, με την Νόιχαους να σώζει και πάλι έπειτα από αδράνεια της «ασπρόμαυρης» άμυνας, με το 0-0 να σημαδεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων για το πρώτο ημίχρονο.

Όπως ξεκίνησε το παιχνίδι δυνατά, έτσι μπήκε και στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ Morris, μόνο που αυτή την φορά βρήκε και γκολ, με την Κοσκερίδου να κάνει φοβερή ενέργεια και με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, έκανε το 1-0 για τις Μόνιμες Πρωταθλήτριες.

Το παιχνίδι ήταν στον έλεγχο του Δικεφάλου ο οποίος ναι μεν δεν είχε πολλές φάσεις στην επίθεση, όμως δεν δεχόταν και φάσεις στην άμυνά του.

Όμως στο 78′, η Γκούνη έκανε χέρι στην περιοχή και δόθηκε πέναλτι, με την Σάντος να το εκτελεί εύστοχα δύο λεπτά αργότερα, παρ’ όλο που η Νόιχαους βρήκε την σωστή γωνία, για το 1-1. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το παιχνίδι οδηγήθηκε στο έξτρα μισάωρο της παράτασης.

Στην παράταση οι δύο ομάδες ήταν εμφανώς καταπονημένες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλά λάθη και έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο 111ο λεπτό όμως, οι Μόνιμες Πρωταθλήτριες Ελλάδος με υπέροχο τελείωμα της Χέλμβαλ, πήραν και πάλι το προβάδισμα για το 2-1, το οποίο ο Δικέφαλος κράτησε μέχρι το φινάλε και πήρε την μεγάλη πρόκριση!

ΠΑΟΚ Morris – Καϊράτ Γκατ: 2-1

Κανονική διάρκεια: 1-1

Τα γκολ: Κοσκερίδου 47′, Χέλμβαλ 111′ – Σάντος 80′ (πεν.)

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Φεραντάνς, Κακαμπούκη, Γκούνη, Μανίσα (46′ Παπαδοπούλου), Κοσκερίδου (72′ Δρακογιαννάκη), Εστέβεζ (83′ Βαρδαλή), Μήτκου, Αντράντε (115′ Δοϊρανλή), Χέλμβαλ (120+2 Κιουρεξίδου), Βλασσόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
Κοιτάει πρώην στόχο του Άρη ο Βόλος
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές»
«Τελικός» στην Τούμπα για την Εθνική Νέων
TAGGED:ΓυναίκεςΔιεθνήΠΑΟΚΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Το παλεύει για Βιετέσκα ο ΠΑΟΚ, αλλά η συμφωνία είναι περίπλοκη»
Next Article Υπογραφές και Καυτανζόγλειο για τον Γηραιό (pic)

Τελευταία νέα

Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Γκαρσία
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
8 June, 2026
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
8 June, 2026
H Ρέαλ ζητάει να… αφαιρεθούν οι τίτλοι της Μπαρτσελόνα!
ΔΙΕΘΝΗ
8 June, 2026
Follow US