Σήμερα κάνει το ταμείο

Στις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη στην Τούμπα η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα βγει η αποστολή, που θα ξεκινήσει για την Ξάνθη, για το αυριανό παιχνίδι.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει κάποια ερωτηματικά, τα οποία θα απαντηθούν μετά την προπόνηση…

Το πρώτο είναι ο Τζαβέλλας. Ο διεθνής αμυντικός έκανε ατομικό χθες, παρά το γεγονός ότι αφέθηκε να εννοηθεί ότι θα ήταν σε θέση να παίξει και στο Καραϊσκάκη, και αν δεν μπει σήμερα με την ομάδα, μάλλον δεν θα ταξιδέψει στην Ξάνθη. Δεν είναι μυστικό, πλέον, ότι προέκυψε μια μικρή κρίση στις σχέσεις του με τον προπονητή, και μέχρι να περάσει (που θα περάσει), ίσως θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή.

Για τον Αναστασιάδη, ένα θέμα είναι και η κατάσταση του Μακ και του Μαντούρο. Οι δύο παίκτες είναι “ιατρικώς εντάξει”, μπορούν να παίξουν, ωστόσο έχουν χάσει προπονήσεις και μάλιστα αρκετές, και την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ παίζει τον “νυν υπέρ πάντων” αγώνα με την Γκινγκάμπ. Αν θα παίξουν στην Ξάνθη; Δεν είναι βέβαιο.

Το ερωτηματικό είναι ποιος θα παίξει δεξί μπακ, καθώς ο Σκόνδρας είναι νοκ άουτ (Κίτσιου ή… Σαλπιγγίδης;), κι αν και πάλι ο Τζιόλης θα παίξει δίπλα στον Βίτορ (σχεδόν βέβαιο)…