Μεταγραφές για πρωτάθλημα!

Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε χθες στη Θεσσαλονίκη, ήθελε να δώσει το παρών του στην παρουσίαση του pontos-news, του Δημήτρη Μελισσανίδη, που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, αλλά νωρίτερα, τα είπε με τον Ιάκωβο Αγγελίδη, τον Ζήση Βρύζα και τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν έκρυβε την… ευτυχία του για την ομάδα, που βλέπει, και φυσικά την χαρά του για τη νίκη στο Καραϊσκάκη και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι 1ος στη βαθμολογία. Έδωσε φυσικά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους και κατέστησε σαφές ότι ο πήχης ανεβαίνει!

Στη συζήτηση που έγινε για τα μεταγραφικά, ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε την τριάδα που ηγείται της ομάδας ότι το μεταγραφικό μπάτζετ ανεβαίνει. “Να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να πάρουμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε, να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα” ήταν αυτό που ειπώθηκε σ΄ αυτή τη συζήτηση”.

Τρέλες δεν πρόκειται να γίνουν, ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει με σύνεση, απλά ο Σαββίδης έδωσε το Ο.Κ. στους υπεύθυνους να ανέβει το μεταγραφικό μπάτζετ, και τους ενημέρωσε ότι δεν πρέπει να το σκεφτούν πολύ, αν βρεθούν οι παίκτες που χρειάζονται.