Έκπληξη : Με Πουγγούρα στην Ξάνθη!

Με μία έκπληξη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη!

Με δεδομένες τις ελλείψεις στην άμυνα, καθώς είναι τραυματίας ο Κατσικάς, ενώ ο Τζαβέλλας δεν είναι στην αποστολή, ο Άγγελος Αναστασιάδης πήρε μαζί του στην Ξάνθη ένα όχι και τόσο γνωστό όνομα. Τον Αχιλλέα Πούγγουρα (πρώτος δεξιά, στη φωτο)!

Πρόκειται για τον στόπερ και αριστερό μπακ της Κ20, ο οποίο πήρε ένα πολύ ωραίο για τα γενέθλιά του, που είναι το ερχόμενο Σάββατο, όταν και θα κλείσει τα 19 του χρόνια, καθώς γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1995. Ο Πούγγουρας ανήκει εδώ και τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, αποκτήθηκε από ακαδημία της Λάρισας και φέτος είναι αρχηγός της Κ20.

Ο νεαρός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που αποτελείται από 20 παίκτες, ίσως να είναι ένας από τους δύο που δεν θα δηλωθούν στην 18άδα, αλλά η επιλογή του δείχνει ότι ο Αναστασιάδης ψάχνεται στις ακαδημίες και τον έχει… σταμπάρει, οπότε το όνομά του, μάλλον θα απασχολήσει και μελλοντικά.

Οι 20 που μπήκαν στο λεωφορείο για την Ξάνθη είναι οι : Γλύκος, Ιτάνζ, Αθανασιάδης, Βίτορ, Γκολάσα, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μακ, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Ποζατζίδης, Πούγγουρας, Ρατς, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζιόλης.

Ο Αναστασιάδη άφησε εκτός τον Τζαβέλλα, ο οποίος θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να επανέλθει, μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, αλλά και τον Μαντούρο, παρόλο που ο Ολλανδός ηταν “ιατρικώς εντάξει”.