Που θα χωρέσει ο κόσμος;

O ΠΑΟΚ παίζει στις 3μμ στα Πηγάδια με την Ξάνθη και το εξωαγωνιστικό ερώτημα, είναι ένα : Που θα χωρέσει όλος ο κόσμος που θέλει να δει το σημερινό ματς και πως θα μπει στο γήπεδο;

Η Ξάνθη έδωσε στον ΠΑΟΚ 1.300 εισιτήρια, τα οποία φυσικά έγιναν “καπνός” και έχει καταστήσει σαφές ότι εισιτήρια στο γήπεδο δεν θα υπάρχουν.Όπως έχουν γίνει τα πράγματα, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να γεμίσει σήμερα 2-3 γήπεδα σαν κι αυτό της Ξάνθης στα Πηγάδια, καθώς μετά και τη χθεσινή γκέλα του Ολυμπιακού, η προοπτική του +7, αρχίζει να… ,τρελαίνει τον κόσμο!

Η ομάδα της Θράκης συνηθίζει σ΄ αυτά τα παιχνίδια να μην εκδίδει εισιτήρια κι έτσι έγινε και για το σημερινό παιχνίδι. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι 1.300 κατοχοι των εισιτηρίων του ΠΑΟΚ και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της Ξάνθης. Άλλοι, δεν μπορούν να μπουν στο γήπεδο.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια για το ματς της Ξάνθης εξαντλήθηκαν και ως εκ τούτου από τα εκδοτήρια της Τούμπας αύριο θα διατίθενται μόνο εισιτήρια για τον αγώνα εναντίον της Γκινγκάμπ, ενώ δεν θα διατεθούν επιπλέον εισιτήρια την ημέρα του αγώνα στην Ξάνθη. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν προμηθεύτηκαν εισιτήριο να μην προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο, για την αποφυγή τιμωρίας της ομάδας και της δικής τους άσκοπης ταλαιπωρίας» ανακοίνωσε η ΠΑΕ, που ζήτησε από τον κόσμο, που δεν έχει εισιτήρια να μην προσεγγίσει καν το γήπεδο.