Στη… σέντρα ο Μίτσελ!

To κόκκινο οικοδόμημα τρίζει, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να μείνει 7 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ και μετά τις δύο συνεχόμενες αποτυχίες, την ήττα στο ντέρμπι της Τετάρτη και τη χθεσινή ισοπαλία – σοκ με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Καραϊσκάκη, όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στον Μίτσελ. Ο Ισπανός, είναι πλέον στα σκοινιά!

Ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλά, δεν έχει προσανατολισμό, ενώ εσχάτως ο Μίτσελ κατηγορείται και για τις επιλογές του. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ άφησε εκτός αποστολής πολλούς παίκτες, που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα, όταν στράβωσε (π.χ. Ντομίνγκες), ενώ πολλά αρνητικά σχόλια προκάλεσε η επιλογή του Ισπανού να ξεκινήσει τον Μήτρογλου με τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι τυχαίο που ΟΛΕΣ οι αθηναϊκές εφημερίδες σήμερα, και ειδικά οι οπαδικές του Ολυμπιακού, τον έχουν στο πρωτοσέλιδό τους, μαζί με τη λέξη “τραγωδία” φωτογραφίζοντας τον “ένοχο” γι΄αυτή την εικόνα του Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ αρχίζει να χάνει τα ερρείσματα, που είχε και δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι την Τρίτη παίζει το κεφάλι του! Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός χάσει από την Μάλμε στο Καραϊσκάκη και μείνει και εκτός Γιουρόπα Λιγκ, είναι βέβαιο ότι ο Ισπανός θα αποτελέσει παρελθόν.

Οι ερυθρόλευκοι προκρίνονται με νίκη ή ισοπαλία στο Γιουρόπα Λιγκ και σ΄ αυτή την περίπτωση ο Μίτσελ θα πάρει πίστωση χρόνου.