“Μόνο έτσι θα πάρουμε πρωτάθλημα!”

Δηλώσεις του Δημήτρη Σαλπιγγίδη φιλοξενήθηκαν στην εφημερίδα «Real News», με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να αναλύει τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Εννοείται πως θέλω πάρα πολύ τον τίτλο, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου, καθώς είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλο τον κόσμο που αγαπάει αυτή την ομάδα. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το τελευταίο μας πρωτάθλημα, όμως για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε με σοβαρότητα τον αγώνα μας. Χαμηλά το κεφάλι, λίγα λόγια και πολλή δουλειά μέχρι τέλους. Μόνο έτσι θα το καταφέρουμε».

Συνεχίζοντας ανέφερε:

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει πάντα απαιτήσεις και αυτό είναι ένα δύσκολο κομμάτι για μας. Θα πρέπει να αφήσουμε έξω ό,τι θεωρούμε πως δεν κάνει καλό στην ομάδα μας και να παλεύουμε συνεχώς για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε να τους κάνουμε να χαίρονται. Το χρωστάμε σ όλους που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ.

Είναι λογικό να υπάρχει ενθουσιασμός έπειτα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, όμως για να μη χάσουμε τον στόχο πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ενδεχόμενο στραβοπάτημα στη συνέχεια θα είναι σαν να χάσαμε από τον Ολυμπιακό».