Αναστασιάδης: «Δεν γίναμε ούτε Ρεάλ ούτε Μπαρτσελόνα»

Τα πράγματα με το όνομα τους είπε ο τεχνικός του Δικέφαλου Άγγελος Αναστασιάδης που δεν κρύφτηκε, μετά την ήττα από την Ξάνθη με 4-2 και δήλωσε: «Ήμασταν τόσο κακοί σε όλες τις γραμμές, που αν πούμε πράγματα θα κάνουμε λάθος. Η Ξάνθη μας κέρδισε σε όλες τις γραμμές. Δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε τίποτα. Είναι η τρίτη – τέταρτη φορά που γίνεται αυτό μετά από μία σημαντική νίκη.  Πήραν τα μυαλά μας αέρα. Δεν μπορείς έτσι να πάρεις πρωτάθλημα και να πάρεις πρωταθλητισμό. Γι` αυτή την εικόνα υπεύθυνος είμαι εγώ.

Όταν δεν μπορείς να πείσεις, τότε σημαίνει ότι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε ακόμη. Εμείς έτσι τιμωρούμαστε. Ψηλώνουμε πολύ, είμαστε αλλού. Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω αυτό και πρέπει να λυθεί μέσα εκεί (στα αποδυτήρια) και όχι έξω».

Τέλος για την τακτική του Δικέφαλου τόνισε: «Δεν είναι θέμα τακτικής. Στο τέταρτο γκολ είχαμε τη μπάλα τη δώσαμε στον αντίπαλο και δεχθήκαμε γκολ. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος.

Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς. Δεν έχουμε γίνει Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ. Εμείς πρέπει να τρέχουμε και να παλεύουμε. Δεν το κάναμε. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, που ανεξάρτητα με τα λάθη  μας είχε μία πολύ καλή παρουσία».

Ενώ αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης δήλωσε στην κάμερα της Nova:«Ήμασταν πολύ κακοί και χάσαμε δίκαια. Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε περισσότερο από 15 λεπτά ποδόσφαιρο. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία αλλά αυτό που έγινε ήταν προκλητικό (σ.σ εννοεί τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων)»,